JYP - Jokerit 25.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Jokereiden 3.-kenttä hirmuvirettään?

JYP – Jokerit, Merkki 2, Kerroin 

Bet24 on hyvä vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa lähes viikoittain pieniä promootioita vedonlyöjille sähköpostin kautta. Ne ovat yleensä riskittömiä vetoja, ilmaisia kasinokierroksia tai vastaavia. Uusille asiakkaille Bet24 tarjoaa 35 € bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

 

Yksi suurimmista mestarisuosikeista on alkukaudella hieman kompuroinut. Jokerien suurin huolenaihe on ollut ”tähtipelaajien” tehot. mm. Janne Lahti laukoi Kärppä pelissä huikeat 16 kertaa, onnistumatta maalinteossa, Jokereiden hävitessä 3-0. Jokereilla on kuitenkin niin kova nippu, että sillä pitäisi Suomen Mestaruus ottaa. Kauden kaksi aiempaa keskinäistä ovat molemmat päättyneet 3-2. Toisen vei Jokerit, toisen JYP.

Jokereiden maalilta on sivussa Eero Kilpeläinen, mikä voi myös olla osasyy alkukauden hirmuvireen sammumiseen. Jokereilta sivussa Semir Ben-Amor, Ben Eaves ja Eero Kilpeläinen. Jokereilta kuitenkin löytyy riveistä sellaisia kavereita, kuten Markus Nordlund, Teemu Pulkkinen, Jeremy Dehner ja vaikka Nichlas Hardt. Jokereiden paras ketju alkukaudella on ollut yllättäen Ruutu-Hahl-Rita. Hahlin tehotilaston lukema +13 kertoo kaiken oleellisen tämän ketjun alkukaudesta. Nyt kuitenkin tarvitaan ykkösketjun heräämistä.

JYP aloitti kauden surkasti ja käväisi jopa sarjajumbona. Nyt se on kuitenkin noussut jo säälipljeijaripaikkaan kiinni. JYP:in viimeisestä kahdesta pelistä kaksi tappiota, jotka molemmat tulivat Hämeenlinnan Pallokerholle. HPK olisi pitänyt pystyä helposti voittamaan, mutta toisin kävi. HPK on reilusti Jokereita heppoisempi joukkue, joten nyt tarvitaan ryhtiliikettä. JYP:in otteet ovat ailahdelleet ajoittain jopa todella pahasti. Maalinteossa on ollut viimeisessä kahdessa pelissä todella vaikeaa. En tiedä millä metodeilla HPK sai JYP:in hyökkäyksen tylsytettyä. Mikäli Jokerit onnistuu samassa, on voitto lähellä.

Jokereiden maalissa viimeisemmät pelit pelannut Frans Tuohimaa on ollut todella epävarma, mikäli hän aikoo peliaikaa saada vielä Kilpeläisen paluun jälkeen on otteet parannuttava. JYP on kuitenkin yleensä todella tehokas joukkue maalintekopaikkojen käyttämisessä, Jokereilla homma menee täysin päinvastoin. JYP:in ainoa poissaolija lienee Puolustaja Antti Jaatinen.

Veikkaussivut | misteri