JYP - Lukko 13.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2011
Jaa tämä...

Lukko taistelemaan Jyväskylään ilman Lindgreniä.

JYP – Lukko, Merkki Yli 5,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Heikon alun jälkeen kohtuu tason löytänyt on ottanut vähintään pisteen neljästä pelistä putkeen. JYP ei kuitenkaan ole mitenkään maaleilla iloitteleva joukkue, vaan sen peleissä on nähty keskimäärin 4,54 maalia/per peli. Lukon sama lukema on 5,56. Molemmat joukkueet ovat todella ailahtelevaisia, ja rutiinin puutteen vuoksi juuri peliesitykset vaihtelevat illasta toiseen.

JYP lähtee peliin levänneenä, kun taas Lukko pelasi Keskiviikkona Kuopiossa ja lähtee Jyväskylään suoraan sieltä. Lukon puolustuspeli oli jo KalPaa vastaan surkeaa ja jalka painaa vain enemmän tässä pelissä. JYP omaa hyvän materiaalin, mutta sekin ei ole virheetön. Noronen on välillä todella heikko, ja näitä iltoja tuntuu vain tulevan enemmän. Mies ei saa kakkospussariltaan mitään tukea. SaiPaa vastaan Lukko vuosi 7 kertaa, tosin Nielsen oli häkissä.

Lukko lähtee peliin luultavasti ilman hyökkäyspelin liideriä, kun Perttu Lindgren sai harjoituksissa viillon jalkaansa ja tekee paluun viimeistään ensi viikolla. Otto Honkaheimo saattaa tehdä paluun, mutta se on erittäin epävarmaa. Lukko on päästänyt viime aikoina liikaa maaleja, tuskin se sitä saa tähän peliin fiksattua. JYP osaa hyvänä päivänä iskeä todella tehokkaasti.

Veikkaussivut | misteri