KalPa - Blues 7.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2011
Jaa tämä...

Mukavassa vireessä oleva KalPa kohtaa kotonaan heikosti pelanneen Bluesin.

KalPa – Blues, Merkki 1, Kerroin 

KalPa – Blues +1, Merkki 1, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

KalPa isännöi Niiralan Montussa Bluesia. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet yleensä todella tasaisia, mutta nyt se tilasto on mahdollista rikkoa.

KalPa on kovassa vireessä. Kuudesta edellisestä ottelusta saldo on mukava 5-1, ainoan tappion se kärsi kolmantena olevalle Pelicansille vieraissa rumin 4-0 lukemin. Nyt KalPa haluaa varmasti pestä kasvonsa voitolla kotiyleisönsä edessä. Muuten KalPa on pelannut hyvin, se voitti mm. kovassa vireessä olevan HIFK:n peräti 4-0. Bluesista hankittu Mikko Koskinen on ollut loistava, ja murskatappiossa Pelicansia vastaan maalissa olikin Juha Toivonen. KalPa on tällä hetkellä todella paha pysäyttää varsinkin kun se pelaa kotonaan. Osoituksena siitä on se, että KalPa on tällä hetkellä liigassa kuumin kotijoukkue, voittoja kymmenen, tappioita ainoastaan kolme. Toisena porhaltaa Blues, jolla on peräti kuusi tappiota, joten KalPan saldo on siihen verrattuna todella kovaa luokkaa. Vierasotteluissa Blues on neljänneksi huonoin.

Bluesin tahti on kovan voittoputken jälkeen hiipunut hiipumistaan. Bluesin tilasto kuudesta edellisestä ottelusta on 1-5, mikä on liigan tämän hetken heikoin. Pelicansin se voitti kotonaan jatkoajan jälkeen 7-6. Osa syy tähän oli varmasti Pelicansin tappeluista johtuneet pahat poissaolot, sekä se, että maalilla pelasi ensimmäisen liigaottelunsa Tuukka Huumonen. Bluesilla maalissa oli Lars Volden. Blues kärsi edellisessä ottelussaan sarjataulukossa jumbosijalla majailevalle Ilvekselle vieraissa tappion jatkoajan jälkeen, joten se kertoo jo paljon joukkueen tämän hetkisestä menosta. Bluesin pelin pitäisi onnistua aivan täydellisesti ja KalPan mokata, mikäli Blues tämän ottelun meinaa voittaa.

Materiaaliltaan on KalPa monta luokkaa edellä, KalPalla on selvästi paremmat esitykset allaan, vaikka edellisen ottelun hävisikin, ja motivaatiota kotiyleisön edessä löytyy paljon. Jos ottelu päättyy muuhun kuin KalPan voittoon, on se yllätys. Tulosveikkaus 5-1.

Veikkaussivut | NikoH