KalPa - HIFK 2.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2011
Jaa tämä...

Onnistuuko Dennis Endrasin debyytti punanutussa?

KalPa – HIFK, Merkki 1, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

KalPan kauden alku ollut huikea. Yhdeksän pisteen sarjajohto on jo melko turvallinen, joten suuria paineita pisteiden suhteen tuskin on. Nyt vierailemaan saapuu HIFK, jolla alkukausi sujunut mollivoittoisesti, mutta nyt kovalla rahalla kasattu joukkue on alkanut heräilmään. Kuudesta pelistä kolme voittoa ja kolme tappiota.

KalPa on ollut kovempi kuusi voittoa, joista yksi varsinaisen peliajan jälkeen. Rostereissa HIFK ei KalPalle kankene, Juuso Riksmanin menetys voi kuitenkin olla kova paikka, varsinkin jos nyt debyyttinsä tekevä Endras ei pelaa odotetulla tasolla.

HIFK:n tähtihyökkääjät tuhlailivat paikkoja oikein urakalla, mutta pikkuhiljaa alkaa tulostakin syntymään. HIFK pystyy hyvällä pelillä kaatamaan kenet vain, tasaisuutta vain pitäisi otteisiin saada. KalPan tasoista jengiä ei helpolla kaadeta. Etenkin kun ”Kolmen metrin Koskinen” (Mikko Koskinen) on aloittanut yli 96:n torjuntaprosentilla. KalPa on nyt alkanut pelaamaan viisaammin ja pelaamaan juuri ja juuri sen verran, että voitto irtoaa.

HIFK lähtee hieman siipirikkoisena Kuopioon. Poissaolijoita HIFK:lla ovat ottelurangaistuksia kärsivät Mikko Kurvinen ja Eetu Pöysti, sekä loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Juuso Riksman, Erkki Rajamäki, Markus Kankaanperä ja Turo Järvinen. KalPa on ilman loukkaantumisia liikkeellä.

Veikkaussivut | misteri