KalPa - HPK 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Palaako KalPa voittokantaan torstaisen tappion jälkeen?

KalPa – HPK, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Jääkiekon SM-Liigaa. Lauantain kiekkokierroksen yksi viidestä ottelusta pelaataan Niiralan Montussa kun kotijoukkue KalPa saa vieraakseen HPK:n. KalPa koki tappion torstaina Bluesille kun espoolaiset värkkäsivät voittomaalin vajaa puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Nyt KalPan odotetaan palaavan voittokantaan kun vastaan asettuu heikko hämeenlinnalaisryhmä. Kerho on saalistanut viimeisestä 14:stä ottelustaan ainoastaan neljä voittoa, ja nekin ovat tulleet toisia kriisijoukkueita vastaan (SaiPa, Tappara, Ilves, TPS).

Kuten on ollut puhetta niin HPK heikentyi viime kaudesta ja varsinkin ykkösmaalivahti Teemu Lassilan lähtö on näkynyt. Tästä kertoo myös se, että HPK on päästänyt liigassa eniten maaleja, peräti 63. Myöskin vieraskaukalossa meno on ollut samanlaista sillä Kerho on päästänyt myöskin vieraskaukalossa eniten maaleja. Joukkue kärsii myös muutamista loukkaantumisista sillä sivussa ovat ainakin slovakkivahvistus Marek Zagrapan, Jaakko Turtiainen ja Arsi Piispanen. HPK:n tasoisessa ryhmässä ei loukkaantumisia kestetä, se on tullut huomattua.

KalPa on joukkueista selkeästi parempi ja on muutenkin huomattavasti kovemmassa iskussa. On suuren suuri yllätys jos HPK pisteitä mukaansa Kuopiosta saa.

Veikkaussivut | Jukka