KalPa - JYP 5.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2012
Jaa tämä...

Miten JYP pärjää ilman Vatasta?

KalPa – JYP, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Hurrikaanilauma vierailee Kuopiossa torstaina jääkiekon SM-liigakierroksella. Kotijoukkue on tällä hetkellä melko selkeälläkin piste-erolla liigan piikkipaikalla ennen kaikkea huippuveskarinsa ja loistavan hyökkäysarsenaalin ansiosta.

KalPan peli kulkee illasta toiseen mallikkaasti eikä se ole muiden kärkijoukkueiden tapaan kompastellut ”pienempiinsä”. Hyökkääjä Kalle Kerman on sairastuvalla vielä reilun viikon muttei hänen poissaolonsa juurikaan näy joukkueen hyökkäysosaston leveyden vuoksi. Myös puolustaja Henri Laurila on sivussa. Kesken kauden ykkösveskarin paikalle Amerikasta saapunut Mikko Koskinen on osoittautunut todelliseksi timantiksi ja pelannut kymmenen matsiaan aivan jäätävällä torjuntaprosentilla 95,02. Tiistaina Koskinen torjui peräti 40 laukausta joukkueen voittaessa Jokerit vieraskentällä lukemin 1-0. Kalpa on sarjan paras kotijoukkue ja se on seitsemästä viimeisestä Niiralan Montussa pelatusta matsista voittanut peräti 6.

JYP lähtee reissuun siipirikkoisena, sillä ykkösvahdin paikan napannut Riku Helenius, puolustajat Antti Jaatinen, Pavel Skrbek ja Sami Vatanen sekä hyökkääjät Filip Riska, Jani Tuppurainen ja Antti-P Jaatinen ovat loukkaantuneina. Erityisesti Tuppuraisen ja Vatasen poissaolot näkyvät, koska ensiksi mainitun pelaamattomuus käytännössä rikkoo parhaan hyökkäysketjun ja puolustajien pistepörssin ykkönen Vatanen on joukkueen tärkein pelaaja eli valtava menetys. Maalivahti Joni Myllykoski on ihan hyvä kassari muttei vedä missään nimessä vertoja Kalpa-kollegalleen. Jyväskyläläiset eivät ole reissupeleissä oikein pärjänneet; kuudesta viime vierasottelusta saldona peräti 4 tappiota.

Kalpa on materiaaliltaan hieman vierailijoita laadukkaampi, ja JYPin poissaolot kääntää puntteja entisestään kotijoukkueen suuntaan. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella, joista jokaisessa Kalpa on ollut parempi maalierolla 8-2. Kalakukkojen vahva kotivire saa jatkoa loukkaantumisista kärsivän JYPin kustannuksella.

Veikkaussivut | HIFK