KalPa - Pelicans 4.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2011
Jaa tämä...

Onko KalPastakaan lahtelaisryhmän pysäyttäjäksi?

KalPa – Pelicans, Merkki 2, kerroin 

KalPa – Pelicans ML, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Veikkaussivuilla on ilmainen kilpailu facebookissa. Osallistu kilpailuun täältä.

Jääkiekon SM-liigan tiistai-illan ottelutarjontaa, kun Kuopiossa yhteen iskevät Kuopion KalPa sekä Lahden Pelicans. Kyseessä on KalPalle kauden kahdeksas,-ja Pelicansille kauden yhdeksäs ottelu.

KalPa on aloittanut kautensa kohtalaisesti, sillä joukkue on SM-liigassa tällä hetkellä kuudentena. Lahden Pelicans puolestaan on aloittanut kautensa erittäin hyvin. Joukkue on SM-liigan kärjessä, ja ei ole mitään syytä, miksi Pelicans sieltä yhtään tippuisi. Pelicansin peli näyttää aivan loistavalta, ja kaikki tuntuu onnistuvan. Maalilla MM-joukkueenkin mukana ollut isokokoinen Niko Hovinen on SM-liigan paras pelipaikallaan, sitä on kenenkään turha kieltää mitenkään. Ryan Lasch on puolestaan liigan paras ulkomaalaishankinta, jo pelkästään tehot (4+6) kertovat kaiken oleellisen, myöskin Justin Hodgman on mukavasti onnistunut. Suurin muutos viime kauteen löytyy kuitenkin valmennuksessa, jossa viime kaudella lahtelaispoppoota valmentanut Pasi Räsänen siirtyi Mestikseen, ja Vaasan Sportiin, ja tilalle hankittiin Kai Suikkanen. Ei varmastikaan tarvitse kertoa erikseen uudelleen, minkä tason valmentaja Suikkanen on.

Pelicans liitää tällä hetkellä hienossa ja pitkässä voittoputkessa, lauantaina Raumaallakin joukkueella oli kaikki mahdollisuudet ottaa selvempikin, kuin 2-3 vierasvoitto, mutta paikoista ei nyt tehty maaleja niin kovalla prosentilla, kuin olisi ollut mahdollista. KalPa on tällä hetkellä ehdottomasti Pelicansia heikompi ryhmä, kuten tällä hetkellä kaikki muutkin joukkueet, joten Pelicansilla on erinomaiset mahdollisuudet jatkaa huimaa voittoputkeaan.

Veikkaussivut | Tuomas