KalPa - SaiPa 25.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Saapuuko SaiPa Kuopioon jo valmiiksi hävinneenä?

KalPa – SaiPa, Merkki 1, Kerroin 

KalPa – SaiPa (+1), Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Jääkiekon SM-liigaa, Kuopion Niiralan Montussa yhteen iskevät liigaykkösenä majaansa pitävä Kuopion KalPa sekä toiseksi viimeisenä oleva Lappeenrannan SaiPa. KalPa on todella hurjassa vireessä, kun taas SaiPan peliesityksissä ei ole pahemmin kehuttavaa.

SaiPa kyllä saa paljon laukauksia aikaan, mutta ei se mitään auta, kun tilanteet tulevat kaukaa maalilta katsottuna ja vieläpä, kun joukkueesta puuttuvat maalintekijät. SaiPan ryhmässä ei ole oikeastaan ensimmäistäkään maalintekijää, ja lisäksi Richard Lintnerin piti tuoda selkeää johtajuutta SaiPan puolustukseen, mutta slovakialainen on ollut pihalla viime peleissä.

KalPa johtaa tällä hetkellä liigaa viiden pisteen erolla. Olisi kuvitellut, että kun päävalmentaja Tuomas Tuokkola sairastui sekä Ari Ahonen siirtyi Venäjälle, niin kotijoukkueen meno olisi kuin seinään pysähtynyt, mutta jotain aivan muuta. Mikko Koskinen on ollut erinomainen hankinta KalPan maalille, parimetrisestä Koskisesta voi tulla koko liigan paras maalivahti, ja ilman muuta parhaimpia se todellakin jo onkin.

KalPa on tällä hetkellä aivan liian kovassa iskussa heikkoa SaiPaa vastaan, jopa murskalukemat eivät pahemmin ketään yllättäisi.

Veikkaussivut | Tuomas