Kärpät - Blues 3.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/03/2012
Jaa tämä...

Kaataako kärppälauma rikkonaisen Bluesin?

Kärpät -1 – Blues, Merkki 1, Kerroin

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >>Molemmat joukkueet palasivat tauolta voitokkaina. Kärpät voitti sarjakärki Kalpan kotonaan 4-2 ja Tapparan vieraissa 3-1, kun Blues nujersi kotikentällään Tepsin 4-1 ja Jokerit 2-1 jatkoajalla. Kärppälauma on pärjännyt Oulussa reissupelejä paremmin ja pystyy kotihallissaan päihittämään minkä tahansa liigajoukkueen. Blues taas on yksi sarjan heikoimmista vierailijoista ja on kerännyt kuudesta viimeisestä matkapelistään vain 1 pisteen, senkin pohjajoukkue Ilvestä vastaan.

Kärpiltä uupuu ykkösveskari Ville Hostikka, mutta paikkaaja Tomi Karhunen on pelannut viisi liigapeliään huikealla torjuntaprosentilla 94,37. Puolustaja Mikko Lehtonen palaa erittäin todennäköisesti kokoonpanoon oltuaan pari peliä poissa kuumeen takia, ja on kova vahvistus Kärpille. Hyökkääjät Miikka Salomäki ja Joonas Donskoi ovat parhaillaan nuorten MM-kisoissa. Oululaisten tuorein vahvistus Jakub Sindel on kuitenkin ottanut paikkansa kakkoskentällä ja Pelicansin viime kauden pistenikkari on loistava hankinta.

Bluesilta puuttuu niin ikään ykkösvahti Petri Koivisto, mutta tilalle palkattu Patrick Galbraith on pelannut ihan hyvin torjuntaprosentilla 92,67. Hyökkääjistä Miro Aaltonen on nuorten MM-kisoissa sekä Matti Järvinen, Petri Lammassaari, Tommi Huhtala, Teemu Ramstedt ja Mika Hannula ovat loukkaantuneina. Neljän viimeksi mainitun avainhyökkääjän poissaolo on järkyttävän suuri lovi joukkueen hyökkäyskalustoon.

Blues on ollut Kärpille vaikea vastus tällä kaudella, sillä voitot ovat vierasjoukkueelle 2-0. Kärpät olisi normaalisti luokkaa laadukkaampi, mutta Bluesin loukkaantumishuolien takia materiaaliero on suuri. Oulussa kärppälaumaa on vaikea pysäyttää ja kotijoukkue juhlii voittoa.

Veikkaussivut | HIFK