Kärpät - Ilves 15.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tupsukorvat ”raajarikkoisena” Ouluun.

Kärpät – Ilves, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Vierasjoukkue matkaa Ouluun loukkaantumisten saattelemana. Ilvekseltä on vielä poissa kaukalosta monta pelaajaa tällä viikolla vammojen ja sairauksien vuoksi. Oulun reissulta varmuudella jäävät pois ykkösmaalivahti Vesa Toskala, ykköspuolustaja Ville Koistinen sekä ykköshyökkääjä Jesse Niinimäki. Näiden herrojen lisäksi varmuudella tänään ovat sivussa puolustaja Mark Lee ja hyökkääjä Matias Myttynen. Muista loukkaantumista ei tässä vaiheessa tietoa ole, mutta jo itsestään nämä poissaolot tekevät todella ison loven Ilveksen heikkoon ryhmään. Sarjajumbolta ei tänään tarvitse pisteitä odottaa.

Kärpät kärsi myös loukkaantumisista ennen taukoa, mutta sairastupa oli silloin jo tyhjenemään päin joten kärppälauma on saanut maajoukkuetauon ajan rauhassa parannella pikkuvaivojaan. Oululaiset ovat jo ilman Ilveksen poissaolojakin materiaaliltaan huimasti tupsukorvia edellä, joten Kärpät lähtee otteluun todella suurena suosikkina.

Joukkueet ovat kohdanneet kaudesta 2000/01 lähtien Raksilassa 26 kertaa, ja näistä otteluista Ilves on pystynyt ottamaan ainoastaan 4 kertaa täyden pistepotin. Kovin mieluinen paikka ei siis Oulu ole Tamperelaisille ollut. Sama tahti jatkunee tänäänkin.

Veikkaussivut | Jukka