Kärpät - Jokerit 9.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2011
Jaa tämä...

Kärpät ollut Jokereille todellinen painajainen lähihistoriassa.

Kärpät – Jokerit, Merkki 2, Kerroin 

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

 

Jääkiekon SM-liigaa. Jokerit sai keskiviikkona tappioputkensa poikki Raumalla ja jatkaa vieraspelejä perjantaina Oulussa, jossa vastaan asettuu isäntäjoukkue Kärpät.

Kärpät on ollut Jokereille hankala vastustaja, sillä kärppälauma on voittanut joukkueiden välisistä edellisistä 28:sta ottelusta peräti 22. Edelliset kuusi kohtaamista on päättynyt Kärppien voittoon, joka tarkoittanee että Jokerit on voittanut viimeksi Kärpät kaudella 2009-10.

Jokerit saanee tänään kaukaloon tärkeän Ben Eavesin, sekä viime ottelusta pelikiellossa olleen Jarkko Ruudun. Nämä herrat nostavat joukkueen tasoa, varsinkin Eavesin paluuta on odotettu hartaasti jokerileirissä. Jokerit saanee siis jalkeille alkukauden kokoonpanonsa, jos Antti Kerälä on toipunut pelikuntoon. Alkukaudella Jokereiden peli näytti todella hyvältä mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet pakkaa, joka on myös osoittanut, ettei narrit ole materiaaliltaan kovinkaan leveä. Saapa nähdä, alkaako Jokereiden peli tästä rullaamaan.

Kärppien peli on ollut todella ailahtelevaista, joten vaikeaa on ennakoida millä ilmeellä joukkue jäälle luistelee. Jokereiden peli-ilme on puolestaan kahdessa aikaisemmassa ottelussa ollut hyvää, poissaoloista huolimatta. Nyt kun joukkue vielä saa tärkeät miehet sairastuvalta niin lähellä on, että Jokereiden ikävä putki Kärppiä vastaan katkeaa perjantai-iltana.

Veikkaussivut | Jukka