Kärpät - Tappara 6.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Tappara hienoja peliesityksiään?

Kärpät – Tappara, Merkki X, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jääkiekon SM-liigan päivän erittäin mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat Oulun Kärpät, sekä Tampereen Tappara. Kärpät lähti kauteen erittäin suurin odotuksin, ja kyllähän siltä nyt jälleen tänäkin vuonna voidaan todella paljon odotella. Joukkue on kasattu suurella rahalla, joten kyllähän kannattajat, ja seuran omistus odottaa menestystä.

Tappara puolestaan vaihtoi päävalmentajaa muutama ottelu sitten, ja tulosta on alkanut heti tulemaan. Risto Dufvan ensiesiintyminen Tapparan valmentajana ei Lahdessa hyvin sujunut, mutta sen jälkeen homma on sujunut aivan toisella tavalla, kuin alkukaudesta. Tappara voitti ensin kotonaan Bluesin 3-1, ja heti perään Hakametsässä Ässät sai kokea Tapparan vahvan vireen poistuen Tampereelta vain yksi piste mukanaan.

Kärpät koki erittäin harmillisen 3-2 tappion Helsingissä HIFK:lle, eikä saanut matkaansa, kuin yhden pisteen. Kaikki mahdollisuudet oli voittaa, ja hakea kolmekin pistettä, mutta lopulta HIFK oli kuitenkin tälläkin kertaa liikaa. Perustasoltaan Kärpät on ehdottomasti laadukkaampi joukkue, mutta Tappara on Risto Dufvan alaisuudessa nyt aivan eri joukkue, kuin mitä se oli alkukaudesta. Voidaan odotella tasaista ottelua.

Veikkaussivut | Tuomas