Pelicans - Blues 11.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2012
Jaa tämä...

Vieläkö Blues nousee?

Pelicans – Blues, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jääkiekon SM-liigaa, Lahdessa Pelicansin sekä Bluesin välisessä kamppailussa kotijoukkueella on mahdollisuudet voitolla napata itselleen finaalipaikka ensi viikolla alkaviin kamppailuihin. Pelicans johtaa ottelusarjaa espoolaisia vastaan 3-1 ja on aivan ansaitusti erittäin lähellä finaalipaikkaa.

Pelicans on ollut ei missään tapauksessa ylivoimainen, mutta kuitenkin askeleen tai pari Lauri Marjamäen joukkuetta edellä. Espoossa pelatuissa kamppailuissa Blues on syttynyt mukaan aivan liian myöhään eikä viime kerralla käyty 4-6 vierasvoittoon päättynyt kamppailu tehnyt poikkeusta. Ryan Lasch on ollut läpi sarjan tulikuuma ja liian vaikea espoolaisille pideltäväksi. Joonas Kuusela ei vakuuttanut edellisessä kamppailussa, mutta Pelicansin avainpuolustajiin lukeutuvan Joonas Järvisen sanojen mukaan Pelicansilla on joka tapauksessa voittava maalivahti. Niko Hovisen pelikunnosta kukaan tuskin osaa tarkemmin sanoa, päivä kerrallaan mennään Hovisen kanssa, mutta Kuusela on osoittanut pystyvänsä kannattelemaan lahtelaisia tiukassakin paikassa, vaikka Espoossa ei paras peli Kuuselalta missään tapauksessa ollutkaan.

Tunnelma Lahden jäähallissa on pudotuspeleissä ollut huikea ja tästä kotijoukkue saa vain lisää virtaa. Viime kerralla Blues taisteli itselleen arvokkaan 1-2 vierasvoiton huikean taistelun päätteeksi, mutta nyt Bluesinkin usko alkaa olemaan varmasti kovalla koetuksella. Bluesin pitäisi voittaa kolme ottelua putkeen ja kaksi kertaa vieläpä Lahdessa. Jan Latvalan tilannetta kannattaa seurata tarkkaan, sillä pelikaaniparvi ilman Latvalaa olisi selkeästi haavoittuvaisempi, mutta mikäli kokenut puolustaja on vain pelikunnossa, Pelicans tehnee kohtalaisen selvää jälkeä Bluesista.

Veikkaussivut | Tuomas