Pelicans - HPK 14.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko HPK toteuttamaan lähes mahdottoman tehtävän?

Pelicans – HPK, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusilleasiakailleen!

 

Jääkiekon SM-liigan perjantai-illan ottelutarjontaa, Lahdessa kohtaavat Lahden Pelicans sekä alkukauden suurin epäonnistuja Hämeenlinnan Pallokerho. Kun SM-liigakautta ollaan pelattu hieman toistakymmentä ottelua, niin Lahden Pelicans on vakuuttavasti sarjataulukon ykkösenä, kun taas Hämeenlinnan Pallokerhokin on ykkösenä, mutta väärässä päässä taulukkoa. HPK on aloittanut kautensa umpisurkeasti, ja toisaalta ei kyllä mikään ihme, ettei pistepussi ole karttunut, koska Kerhon peliesityksistä ei ole juurikaan mitään hyvää sanottavaa. HPK on voittanut tällä kaudella tasan yhden kolmen pisteen ottelun, ja sekin tapahtui heti kauden ensimmäisessä ottelussa, kun joukkue kaatoi Turun Palloseuran.

Lahden Pelicans on pelannut läpi kauden upeaa jääkiekkoa. Viime kaudella Pelicans taisteli liigapaikastaan, ja nyt joukkue on menossa ilman muuta kuuden joukkoon, ja suoraan pudotuspelipaikkaan. Kai Suikkasen poppoolla tuntuu yhteishenki olevan loistava, kun taas Harri Rindellin Kerholla sellaista sanaa ei voida edes käyttää. HPK:n pukukopissa kenelläkään tuskin on mitään yksittäisiä asioita, miten asiat saataisiin takaisin oikeille raiteille, mutta kyllähän tilanne on se, että Rindell tarvitsee nyt seuraavaksi tuloksia. SM-liigan tämän hetken parhaimman joukkueen kotijäältä niitä ei kuitenkaan ole tulossa.

Veikkaussivut | Tuomas