Pelicans - HPK 29.12

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 22/02/2018
Jaa tämä...

Pelicans kohtaa Isku Areenalla HPK:n.

Pelicans – HPK, Merkki 2, Kerroin


Betsson – Vastuullisin peliyhtiö

 • Betssonin vedonlyönnissä kohteita on erittäin runsaasti! Betsson näyttää useita otteluita lisäksi livenä streamilta! Betssonin vedonlyöntibonus on 100% aina 100€ saakka
 • Betsonnilla joulun ajan joulukalenteri! Käy kurkkaamassa mikä bonus on tänään tullut
 • Betsson palvelee asiakkaita täysin suomeksi. Lisäksi Betssonilla live-chat päällä 24/7
 • Lunasta Betssonin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

  Pelicans ja HPK kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa, Pelicans on vienyt kummatkin kohtaamiset selvähköin lukemin. Nyt HPK:lla olisi mahdollisuus muuttaa tilastoja tänä vuonna viimeisen kerran, ja parhaat mahdollisuudet siihen näkisin juurikin tässä ottelussa.

  Pelicans on sarjataulukossa kolmantena. Ennen taukoa se oli hurjassa vireessä, mutta edellinen peli HIFK:ta vastaan ei sujunut, vaikka kaikki mahdollisuudet voittoon olisi ollut, HIFK:lta oli meinaan parhaat pistemiehet sivussa, Ville Peltonen sekä Mikael Granlund. Pelicans hallitsi varsinkin ensimmäisen erän alussa selvästi, mutta maalinteko tökki. Vaikka Pelicans pääsi ylivoimalle peräti viisi kertaa, ei millään YV:llä syntynyt tulosta ja se kertoo jo paljon. Toki Endras on kovassa vedossa, mutta silti. Pelicans hävisi ottelun lopulta 3-0. Maalinteon on pakko sujua, mikäli Pelicans haluaa voittaa HPK:n. Mika Järvinen näytti jo kykynsä liigan tehokkainta hyökkäyskalustoa vastaan pitämällä nollat, joten jos Järvinen on yhtä hyvässä vireessä kuin Ässiä vastaan oli, ei Pelicans todellakaan kävele HPK:n yli millä tahansa pelillä.

  HPK paranteli asemiaan tärkeällä ja todella huikealla voitolla Ässistä. Liigan paras hyökkäyskalusto oli HPK:n edessä voimaton, samoin Ässien puolustus HPK:n hyökkäyksen edessä. HPK voitti ottelun 7-0. HPK oli harjoitellut hyökkäystä koko joulutauon, ja se kyllä näkyi paitsi seitsemän maalin muodossa, myös toimivissa kuvioissa. Toki Tillanen oli hieman imupäällä joissain tilanteissa, mutta ehdottomasti HPK voittonsa ansaitsi hienolla pelillä. Mika Järvinen hoiti loput, ja otti välillä aivan huikeita seivejä. 28 vetoa – nolla maalia, vieläpä Ässiä vastaan.”Järä” sai varmasti itseluottamusta tuosta ottelusta, ja Tolvanen voi tällä menolla kuntouttaa itseään rauhassa niin pitkään kuin tarvitsee. Jos HPK:n peli on yhtä hyvässä kuosissa Pelicansia vastaan kuin Ässiä vastaan oli, ei tule Pelicans varmastikaan pääsemään yhtään helpolla.

  Pelicans on toki materiaaliltaan selvästi laadukkaampi, mutta HPK:n peli toimii tällä hetkellä vähintäänkin yhtä hyvin ja maalivahtipeli toimii, joten HPK:n voitto ei loppueen lopuksi ole hirveän kaukana vaikka Pelicansilla kotietukin on. Myös Pelicansin motivaatio ratkaisee yllättävän paljon. HPK:n kuuden kerroin on mielestäni ehdottomasti liikaa. Pelicans on toki ottelussa ennakkosuosikki, mutta nyt jos koskaan tällä kaudella näkisin HPK:lla parhaat voittomahdollisuudet.

  Veikkaussivut | NikoH