Pelicans - Ilves 21.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Pelicans Ilveksen jyrkkää alamäkeä?

Pelicans – Ilves, Merkki 1, kerroin 

Pelicans – Ilves (+1), Merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jääkiekon SM-liigan päivän veikkausvihjeet. Lahdessa yhteen iskevät Lahden Pelicans sekä Tampereen Ilves.

Tilanne tässä vaiheessa kautta on sellainen, että Lahden Pelicans on pelannut upean alkukauden ja on aivan oikeutetusti SM-liigan sarjataulukon kärkipaikoilla. Pelicans on pelannut upeaa jääkiekkoa, ja ennen kaikkea Kai Suikkanen on saanut koko joukkueen itseluottamuksen sille tasolle, että joukkuetta on todella vaikeaa voittaa. Pelicans on hävinnyt tällä kaudella vain muutaman ottelun, lauantainakin vaikka tappio Helsingissä Jokereiden vieraana tulikin, niin jokaista ottelua on aivan mahdotonta voittaa, mutta Pelicans on tehnyt sen, että joukkue on erinomaisesti onnistunut minimoimaan tappiot, ja sitä kautta tappioputkia ei ole päässyt syntymään, kun taas Ilveksen kohdalla tilanne on aivan toinenlainen.

Ilves on todella syvällä, joukkue on liigan hännillä, eikä ole suoraan sanottuna mitään syytä, miksi suunnan pitäisi muuttua. Ilves on voittanut tällä kaudella vasta kolme ottelua, eikä joukkue kyennyt viikonloppuna kaatamaan edes toista kriisiseuraa, Hämeenlinnan Pallokerhoa, vaan hävisi vieraissa. Ilveksen valmennuksessa ei ole tapahtumassa mitään muutoksia, eikä ole tapahtumassa myöskään tuloksellisesti illalla, sillä Pelicans tulee hyvin todennäköisesti latomaan rumat lukemat taululle.

Veikkaussivut | Tuomas