Pelicans - Ilves 9.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Myllyniemi maalillaan huikeita peliesityksiään?

Pelicans – Ilves, Merkki 1, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Lahdessa yhteen iskevät hienoon vireeseen takaisin päässyt Lahden Pelicans sekä viimeisistä sijoista liigan häntäpäässä taistelevan Tampereen Ilves.

Pelicans oli pitkään maajoukkuetauon jälkeen ulkona kuin lumiukko, joukkueella oli välillä monia tärkeitä pelaajia sivussa pelikieltojen ja loukkaantumisien vuoksi, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää huomattavasti paremmalta. Pelicans hankki maalille tuuraajaksi Jere Myllyniemen, joka on ollut vakuuttava. Myllyniemi on pelannut Pelicansin paidassa kahdessa ottelussa päästämättä maaliakaan, vastassa ovat olleet liigan kärkijoukkue KalPa sekä JYP.

Kun Juha Pajuoja sai lähteä niin on Ilves alkanut ottamaan pikku hiljaa voittoja voittojen perään. Viimeisestä viidestä ottelusta Tupsukorvat ovat voittaneet neljä. Viime kierroksella Ilves voitti kotonaan vaisun Kärppälauman 3-0. Toki onneahan Ilveksellä Kärppiä vastaan oli, ja Miika Wiikman sai toisessa sekä kolmannessa erässä torjua useita hyviä torjuntoja nollapelinsä eteen, mutta silti Ilveksellä on menossa erinomainen vaihe pelissään.

Ilvekselle Lahden vierailu ei tosin tule hyvään aikaan ollenkaan, sillä Pelicans on löytänyt kadoksissa olleen pelivireensä ja on muutenkin selkeästi Ilvestä paremmalla joukkueella liikenteessä. Pelicans on murskanut tällä kaudella molemmissa otteluissaan Ilveksen, ensin Hakametsässä ja sen jälkeen Lahden jäähallissa, ja tänään ollaan aika lähellä samanlaista.

Veikkaussivut | Tuomas