Pelicans - Jokerit 28.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Jokereiden vieraskammo?

Pelicans – Jokerit, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

Jääkiekon SM-liigaa. Perjantai-ilta Lahdessa ei voisi kutkuttavampi olla, ainakaan jos puhutaan jääkiekosta. Pelicansilla on mahdollisuus mennä jälleen liigan kärkeen, ja mikäpä ei olisi sytyttävämpi vastus kuin itse Jokerit.

Vieraat ovat materiaaliltaan liigan eliittiä mutta narripakka on ollut ”yllättävän” aneeminen vieraissa, tosin tämä on tullut tutuksi viime kausilta ja sama näyttää jatkuvan myös tällä tähtipoppoolla. Pelicans on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan kolme kertaa, sarja-avauksessa joukkue oli totaalisen surkea, jonka jälkeen päävalmentaja Kai Suikkanen on saanut joukkueensa lentoon. Muut tappiot ovat tulleet vieraskaukalossa tämän hetken kärkijoukkue KalPalle sekä tämäniltaiselle vierailijalle, niin ikään vieraskaukalossa.

Jokerit on siis ollut vieraskaukalossa todella surkea, se on pystynyt vieraissa nappaamaan voitot ainoastaan Tampereelta alkukaudella, kun Tappara ja Ilves olivat täysin vastaantulijoita. Huomionarvoista on myös se että narrit ovat voittaneet ainoastaan kaksi ottelua viimeisestä seitsemästä. Joukkueen loukkaantumislistakin on viime aikoina saanut täytettä, ja kun viime kauden maalikunkku Janne Lahti on ollut tovin loukkantuneena, myös ykkösketjun laituri Ben Eaves loukkaantui ja on sivussa todennäköisesti ainakin maajoukkutaukoon asti, tosin sairasloman pituudesta ei täyttä varmuutta ole. Jokerit on siis joutunut sekoittelmaan kenttiään viime aikoina loukkaantumisien vuoksi, mutta positiivista oli että tanskalaishyökkääjä Niklas Hardt on toipunut pelikuntoon.

Pelicans on ollut siis todella kovassa iskussa ja lähtee kotihalissaan ilman muuta suosikkina otteluun, varsinkin kun katsotaan narrien vieraspelaamista. Maalivahtipelissä Pelicans on myös edellä, sillä kenties liigan paras vahti Niko Hovinen on ollut todella hyvä, kun taas jo neljä nollapeliä tällä kaudella pelannut Eero Kilpeläinen on pikkuhiljaa palannut ”tavallisen kuolevaisen” tasolle.

Veikkaussivut | Jukka