Pelicans - Lukko 17.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako kovakuntoinen Lukko kotijoukkueen alamäkeä?

Pelicans – Lukko, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Kuntopuntarin kärkisijoille pompannut Lukko on pelannut vakuuttavasti viime aikoina. Uusi päävalmentaja Juha Vuori on saanut joukkueen näyttämään potentiaalinsa. Varsinainen ryhtiliike tapahtui toisessa matsissa Vuoren käskytyksen alaisena, kun Lukko haki vieraspisteet liigan toiseksi kovimman kotijoukkueen Bluesin hallista. Suvereenin hallinnan raumalaiset saivat näkymään myös tulostaululla, kun Lukko voitti ottelun 3-2 jatkoajalla. Tuon jälkeen kettupaidat voittivat vielä seuraavat kolme ottelua maalierolla 14-8. Vastustajien verkot heiluivat siis tiuhaan tahtiin, vaikka vastassa oli mm. sarjakärki Kalpa. Erittäin huomionarvoista tuossa pelissä oli läpi kauden surkeita reissupelejä pelanneen Lukon huikea vierasmatsi. Viimeisimmässä ottelussaan Ässät oli länsirannikon derbyssä vahvempi numeroin 5-3, kun vierailijat pommittivat Lukon ykkösvahti Norosen vaihtoon toisessa erässä. Raumalaiset osoittivat kuitenkin venymiskykyä nousten neljän maalin tappioasemasta taistelemaan vielä voitosta. Oman pään täytyy tiivistyä ja Norosen palata tasolleen, jottei lamppu syttyisi omassa maalissa niin usein. Katsomon puolelta peliä seuraavat loukkaantuneet puolustajat Johan Björk ja Mikko Kuukka sekä hyökkääjät Charles Bertrand ja Teemu Nurmi. Heistä kukaan ei ole kuitenkaan korvaamaton ja pakeista kumpikaan tuskin mahtuisi edes kokoonpanoon.

Pelicansin peli on tällä hetkellä sekaisin; joukkue on ottanut neljästä viimeisestä matsistaan peräti 3 kertaa pataan, vaikka vastassa on ollut mm. liigan heikoimmat Ilves ja Saipa. Edes kotihallissa homma ei ole toiminut niin kuin pitäisi, eikä loukkaantumistilanteen aiheuttama ketjuruletti ole ainakaan auttanut asiaa. Poissa ovat hyökkääjät Marko Pöyhönen, Ilkka Pikkarainen, Max Wärn ja Pekka Jormakka. Pikkarainen ei ole pelannut vielä peliäkään, mutta erityisesti kahden viimeksi mainitun poissaolo näkyy hyökkäyspelissä. Maalivahti Niko Hovisella on kollegansa tapaan rutkasti parannettavan varaa; molempien torjuntaprosentti neljästä viimeisestä matsista jää alle 88.

Tänään paljon riippuu siitä, kumpi maalivahti on parempi tolppien välissä. Kotijoukkueen materiaalietu loukkaantumisten myötä on vain minimaalinen, joten kyllä näen tässä tulikuuman Lukon mahdollisuudet selvästi paremmiksi mitä kertoimet antavat ymmärtää. Tasaisessa pelissä ei yksinkertaisesti voi olla näin suurta suosikkia.

Veikkaussivut | HIFK