Pelicans - Lukko 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kovavireinen Pelicans saa vieraakseen liigan surkeimman vierailijan.

Pelicans – Lukko, Merkki 1, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

 

Jääkiekon SM-liigaa. Liigakakkonen Lahden Pelicans saa lauantaina vieraita Raumalta, kun heikossa vireessä oleva Lukko saapuu vieraaksi.

Rauman Lukko on liigan surkein vierailija, se näkyy kun katsoo joukkueen tuloksia vieraskaukaloista. Joukkueen peliesitykset ovat olleet myös sitä luokkaa, ettei pisteitä ainakaan odottaisi olevan yhtään enempää. Lukko on pelannut tällä kaudella 11 ottelua vieraissa, ja tuloksena on 2 voittoa ja 9 tappiota.

Lukko pelasi eilen, joten siltä osin Pelicans päässee tuoreemmilla jaloilla illan otteluun. Kettupaidat ottivat eilen pataan TPS:lta todella surkean esityksen jälkeen, varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on ajoittain todella karmeaa katsottavaa, eikä tähtivahti Mika Norosella ole paljoa tehtävissä.

Lukko sai eiliseen otteluun sairastuvalta Lauri Tukosen ja Perttu Lindgrenin, ja miehet saalistivat heti kovat tehot, se ei kuitenkaan auta, kun muu joukkue on tällä hetkellä mitä on. Raumalaiset ovat vain niin heikko vieraissa, että paljon pitää yhdessä yössä tapahtua lukkoleirissä, jos Pelicans lauantaina pisteitä kotonaan menettää.

Veikkaussivut | Jukka