Pelicans - SaiPa 18.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Poistuuko SaiPa jo toistamiseen Lahdesta murskatappion kanssa?

Pelicans – SaiPa, Merkki 1, Kerroin 

Pelicans – SaiPa (+1), Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

Jääkiekon SM-liigaa, illan ottelutarjontaan lukeutuu rakkaiden ystävysten, Lahden Pelicansin sekä Lappeenrannan SaiPan välinen kohtaaminen. SM-liigaa ollaan pelattu nyt hieman toistakymmentä ottelua, ja Lahden Pelicans on vakuuttanut upeilla peliesityksillään. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena heti Kuopion KalPan jälkeen. Pelicans on hävinnyt tällä kaudella vain kolme ottelua, lauantaina tosin Pelicans hävisi Helsingissä Jokereille 5-2 lukemin. Pelicansille tappio ei todellakaan ollut ainoa huono asia, vaan myös se, että Jyri Marttinen loukkaantui pahannäköisesti, ja tuskin on pelaamassa kokoonpanossa ainakaan muutamaan viikkoon.

SaiPa puolestaan on pelannut alkukauden selkeästi yläkanttiin. Joukkue on ilman muuta selkeästi liigan heikoin joukkue. Lappeenrantalaisryhmä kaatoi lauantaina kotonaan Espoon Bluesin vaikeasta alusta huolimatta 4-2 lukemin, vaikka Blues johti alussa ottelua 0-2 numeroin. SaiPa on tällä hetkellä kymmenentenä, joka on joukkueen materiaalia katsoen todella huippusuoritus, mutta onhan se selvää, ettei samanlainen meno kauaa tule jatkumaan, koska jossain vaiheessa alkaa näkymään esimerkiksi Richard Lintnerin todella karmea peluuttamistyyli – pelaa illasta toiseen puolta tuntia, ja jossain vaiheessa hommalle tulee yksinkertaisesti stoppi! Pelicans ja SaiPa kohtasivat Lahdessa noin puolitoista viikkoa sitten, jolloin Pelicans murskasi Ryan Laschin, sekä Tero Koskirannan johdolla SaiPan, ja nyt voidaan odotella aivan samaa lopputulosta.Pelicans on selkeästi vierailijoita edellä joka osa-alueella.

Veikkaussivut | Tuomas