Pelicans - Tappara 15.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Ilman motivaatiota pelaava Tappara Pelicansin vieraaksi.

Pelicans-1.5 – Tappara, Merkki 1, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa, Lahdessa runkosarjan pakettiin laittavat runkosarjan kakkospaikasta taisteleva Pelicans sekä vieraaksi saapuva, ilman panosta pelaava Risto Dufvan Tappara.

Vierasjoukkueen kausi päättyi käytännössä viime kierroksella, kun Tappara hävisi kotonaan HIFK:lle maalijuhlien jälkeen. Samaan aikaan Turussa pelatussa ottelussa TPS voitti kotonaan Lahden Pelicansin. Tappara matkustaa Lahteen pahasti vajaamiehisenä eikä joukkueen motivaatiota varmasti pysty edes sanoin kuvailla. Tampereen jääkiekolle kausi on ollut paha katastrofi eikä Tappara tuo siihen minkäänlaista helpotusta.

Pelicansin osalta tilanne on täydellisesti toinen, kun joukkueella motivaatiota riittää ja sairaslista on tyhjä. Niko Hovinen palasi viime kamppailussa kotijoukkueen maalille ja toisekseen niin Aaron Brocklehurst kuin Tommi Paakkolanvaarakin ovat jälleen pelikunnossa. Varsinkin ensimmäisellä kahdella nimellä riittää kotiyleisön edessä varmasti motivaatiota näyttää parastaan.

Pelicansilla on alla kaksi tappiota, toissakierroksella HIFK haki pisteet Lahdesta ja kuten todettu, tiistaina TPS otti kotonaan huippuarvokkaan voiton lahtelaisista. Pelicansin esitykset eivät ole toki olleet lähellekään parasta luokkaa, mutta nyt varmasti viimeisessä kotiottelussa halutaan esittää parasta. Justin Hodgmanin ja Ryan Laschin kiinnittäminen Pelicansiin osoittaa se, että Lahdessa ollaan tekemässä erittäin vetovoimaista joukkuetta myös tuleville kausille, jonka ansiosta tänäänkin kotiyleisö tarjoaa varmasti loistavan kannatuksen. Tapparan esitykset vieraissa ovat olleet täydellisesti säälittäviä, kymmenen edellistä vierasottelua ovat tuoneet vain muutaman voiton.

Veikkaussivut | Tuomas