Blues - Lukko 20.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kumpi puolivälieriin, Blues vai Lukko?

Blues – Lukko, Merkki 2, Kerroin (Paras Kerroin)

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Blues ja Lukko kohtaavat kolmannen, eli viimeisen kerran Villi Kortti- kierroksella. Voitot ovat siis 1-1, ja kahdella pääsee jatkoon. Kummatkin lähtevät varmasti peliin puolustustaktiikalla, ja varsinkin ensimmäinen erä voi mennä varovasti peliä tunnustellessa. Nopeaa maalia pelin alkuun ei varmastikaan vastustajalle haluta, niin tasaisia kun joukkueet ovatkin. Kummatkin pelit ovat olleet erittäin vähämaalisia, ensimmäinen päättyi vasta jatkoajan jälkeen Bluesille 1-0 ja Raumalla Lukko voitti 2-0.

Blues on lähtenyt pudotuspeleihin puolustuskannalla. Ensimmäisessä ottelussa viimeisessä erässä se kuitenkin hyökkäsi rohkeasti, mutta maalinteko on Bluesille erittäin vaikeaa. Se on laukonut näissä kahdessa pelissä huimat 111 kertaa, ja on onnistunut maalinteossa ainoastaan kerran! Maalivahtipeli on ollut yllättävän hyvää, vaikka sitä epäilinkin. Galbraith osoittanut hyviä otteitaan ja pelaa varmasti myös seuraavassa ottelussa mikäli on terve. Bluesin hyökkäyspäässä on alettava maaliverkon heilua paremmalla tehokkuudella mikäli se meinaa Lukon kaataa, se on ilmanmuuta selvää.

Lukko on pelannut ihan hyvin kummatkin ottelunsa, mutta myös se kärsi varsinkin ensimmäisessä ottelussa huonosta viimeistelystä. Edellisessä ottelussa Raumalla se sai kuitenkin maalihanansa auki, ja voitti siis 2-0. Toki täytyy muistaa myös se, että Galbraith on pelannut Bluesin maalilla loistavasti, joten siihen verrattuna kaksikin maalia on jo ihan mukava määrä. Lukolta löytyy kuitenkin maalintekotaitoa laajalti hyökkäyspäässä, ja uskon että se tämän ottelun hoitaa mikäli peli toimii muutenkin yhtä hyvin kuin viime peleissäkin. Maalivahtipelistä ei voitto jää kiinni, kumpikin on hyvä valinta (Nielsen/Noronen).

Bluesilla kotietu, joka tasoittaa puntteja. Näkisin kuitenkin Lukon siitä huolimatta niukkana suosikkina joten vierasvoitto on hyvä kohde lähes kolmen kertoimella.

Veikkaussivut | NikoH