KalPa - Blues 2.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/02/2012
Jaa tämä...

Blues noussut niskan päälle?

KalPa – Blues, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan puolivälierät saataneen päätökseen maanantaina. Kuopiossa runkosarjan voittanut KalPa on menettänyt ottelusarjassa 3-0 johtonsa Espoon Bluesia vastaan, ja espoolaisilla onkin mahdollisuus tehdä otteluparissa historiaa SM-liigatasolla.

KalPa on joutunut ongelmiin Bluesin kanssa, mikä ei ehkä tule yllätyksenä aivan kaikille. Blues laittoi jo runkosarjassa Kalpan lujille, ja espoolaisjoukkue tunnetaan nimen omaan kevään joukkueena. Tänäkin vuonna tässä sarjassa on tullut esille Bluesin todella vahva taistelutahto, jota ei olla nähty vielä kellään liigajoukkueella. Tahto voittaa materian, Blues on päässyt henkisesti niskan päälle tässä sarjassa.

KalPalla on maanantaina ainoastaan hävittävää ja kaikki paineet ovat kotijoukkueella. KalPa ei ole pelannut omilla vahvuuksillaan ja on sulanut Mikko Koskisen johdolla ajoittain jo tässä otteluparissa. KalPalta puuttui eilen Jukka Hentunen, Kalle Kerman ja Ryan Glenn. Poissaolojen syy ei ole tiedossa, mutta liekkö päävalmentaja Tuomas Tuokkola vain yritellyt herättää joukkuettaan? Se ei ainakaan auttanut.

Tänä vuonna Blues on kulkenut matkansa bussilla kun taas KalPa on vaihtanut ”dösän” lentokoneeseen. Tämä ei ole kuitenkaan näkynyt, mitä voi pitää ihmeellisenä seikkana.

Kaj Kunnas oli tehnyt pientä tutkimusta. Tutkimuksen aihe oli kuinka monta kertaa ottelusarjassa paras seitsemästä on noustu 0-3 tappioasemasta 4-3 voittoon. Otanta oli jääkiekkohistoriassa 991 otteluparia. Näin on tapahtunut seitsemän kertaa aiemmin. Suomessa ei kertaakaan aiemmin.

Veikkaussivut