Pelicans - Kärpät 2.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/02/2012
Jaa tämä...

Kärpät suli Oulussa lauantaina.

Pelicans – Kärpät, Merkki 1, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Lahdessa SM-liigan puolivälieräpari Pelicans – Kärpät tulee näkemään loppunsa. Pelicans on noussut 1-3 takaa-ajoasemasta 3-3 tasatilanteeseen ja näin ottelupari ratkaistaan tänään Lahdessa.

Kärpät johti lauantaina Oulussa kahden erän jälkeen 2-0 mutta Pelicans rynni viimeisen erän alussa 2-3 johtoon ja voitti lopulta jatkoajalla. Kärppävahti Johan Backlund suli täydellisesti ja menetti täysin otteensa. Monet jo vaativat maalivahdinvaihtoa tilanteessa 2-2. Kärpät on menettänyt jo kaksi ottelupalloa, kestääkö oululaisten henkinen kantti?

Pelicans on tehnyt upean nousun, vaikkakin Oulussa nousu tuli Johan Backlundin suotuisella avustuksella. Kuuluisa momentum on kuitenkin nyt Pelicansin puolella, sillä se on noussut jo lähestulkoon kuilun partaalta ja pääsee kovalla itseluottamuksella pelaamaan arvokkaan kotiyleisön eteen. Niko Hovinen on noussut maalivahtitaistossa niskan päälle.

Pelicans lähtee otteluun selkeänä suosikkina, sillä lahtelaisilla on ”kaikki” puolellaan. Kotiyleisön edessä Pelicans tulee kovaa ja tämän pitää vieraiden kestää. Henkisellä puolella Pelicans on myös edellä sillä joukkueen itseluottamus on varmasi kova. Nähtäväksi jää onko Kärpät osannut käsitellä edellisen ottelun tapahtumat.

Veikkaussivut