KalPa - Blues 22.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Runkosarjan ykkönen kohtaa puolivälierissä Bluesin.

KalPa – Blues(+1.5), Merkki 2, Kerroin (Paras kerroin)

 

EXPEKT – LYÖ VETOA ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet
  • Katso Expektin arvostelu tästä


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan puolivälieriä, runkosarjan ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana voittanut KalPa saa vastaan runkosarjan kahdeksanneksi sijoittuneen Bluesin, joka selvitti tiensä puolivälieriin ”sääleistä”.

Villi-kortti-kierroksella Blues kaatoi Lukon otteluvoitoin 2-1, joten parempi pelituntuma on espoolaisilla tänään alla. Blues tunnetaan kevään joukkueena, joka oli kyllä Lukkoakin vastaan nähtävissä, kun joukkue nousi suosta voittoon ja jatkoon. Espoossa pelattavassa ratkaisuottelussa Blues oli 1-3 tappiolla mutta nousi hienoon 6-3 voittoon. Tuosta jos mistä joukkue sai varmasti itseluottamusta.

KalPan kone yskähteli runkosarjan lopulla, ja niin vain joukkue onnistui pitämään ykköstilansa. Peliesitykset eivät kuitenkaan ole olleet aivan niin vakuuttavia, mitä ollaan kauden mittaan totuttu näkemään. Maalivahti Mikko Koskinen on avainasemassa, sillä mies on päästänyt helppoja maaleja luvattoman paljon selkänsä taakse. KalPalta uupuvat kokoonpanosta edelleen Sami Kapanen, sekä tärkein puolustaja Adam Masuhr.

Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella todella tiukkoja otteluita, tätä on luvassa varmasti myös tänään. KalPa on ottelussa suosikki, miksipä ei, joukkue voitti runkosarjan. Blues ei kuitenkaan ole vailla mahdollisuuksia, vaan laittaa KalPan varmasti todella tiukoille. Blues tasoituksella ehdottomasti peleihin. Kohde kattaa Bluesin voiton, tasapelin ja vielä maalin tappionkin.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierin ennakot.

Veikkaussivut