Pelicans - Kärpät 22.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kärpät aloittaa puolivälierät Lahdessa.

Pelicans – Kärpät, Merkki 2, Kerroin (Paras kerroin)

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jääkiekon SM-liigan puolivälieriä, Lahdessa sarjan aloittavat runkosarjassa toiseksi yltänyt Pelicans, sekä seitsemänneksi ja säälien kautta puolivälieriin selviytynyt Kärpät.

Oulun Kärpät lähetti Villi kortti-kierroksella TPS:n kesälomille voitoin 2-0. Kärpät hyytyi hivenen runkosarjan päätöskierroksilla, mutta peli oli jo parempaa TPS:aa vastaan, ja Kärpät jatkoikin ansaitusti tähän vaiheeseen. Vieraat ovat liikkeellä kovalla materiaalilla, mutta palasten täytyisi loksahtaa paikalleen, jotta Kärpät taistelee voitosta. Maalivahti Johan Backlund on ollut vahva.

Pelicans lepsuili hivenen runkosarjan lopussa, katseiden ollessa jo varmaankin pudotuspeleissä. Pelicans latoi hurjan määrän maaleja runkosarjassa, ja olikin aivan omilla luvuillaan. Puolustus sen sijaan vuoti ajoittain, eikä maalivahti Niko Hovinen ollut enää runkosarjan loppupuoliskolla aivan oma itsensä. Paljon on Hovisesta kiinni, kun maalit vähenevät ja peli tarkentuu näissä ratkaisupeleissä. Puolustaja Markus Seikolan pelaaminen on epävarmaa, mihen puuttuminen olisi kova takaisku kotijoukkueelle.

Joukkueiden kohtaamiset ovat tältä kaudelta tasan 2-2, Kärpät ovat voittaneet kaksi viimeisintä keskinäistä ottelua. Ennakkoasetelma on paljon tasaisempi mitä Nordicbetin kerroisasetelma antaa ymmärtää. 3,90 on selkeä markkinatoppi.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierien ennakot.

Veikkaussivut