SaiPa - HIFK 22.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko IFK:n kriisi myös Lappeenrannassa?

SaiPa – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Jääkiekon SM-liigaa. Lappeenrannassa kohtaavat kaksi viime aikoina hieman alavireessä ollutta joukkuetta. Illan isäntäjoukkue SaiPa saa vieraakseen Lappeenrannan Kisapuistoon hallitsevan mestarin, Helsingin IFK:n.

HIFK:n kausi on ollut pettymys, ja joukkue löytyy sarjataulukosta vasta sijalta 9. Sen paremmin ei ole mennyt SaiPallakaan, sillä lappeenrantalaiset majailevat sarjataulukossa viimeistä edellä. SaiPa operoi liigassa heikolla materiaalilla, mutta ajoittain joukkue on pystynyt kiusaamaan isompiaan. Edellisessä ottelussa SaiPa koki nöyryyttävän tappion sarjajumbo Ilvekselle, johdettuaan ottelua jo avauserän jälkeen 4-0. Saapa nähdä, onko Saipa päässyt yli tuosta tappiosta.

HIFK ei välttämättä niin syvässä kriisissä ole, mitä uutisista voi päätellä. Ajoittain peli toimii todella mallikkaasti, mutta karkeat oman pään virheet sekä maalinteko ovat koituneet joukkueen kohtaloksi. Tämän lisäksi joukkue koki viime viikolla ikäviä uutisia, kun ykkösmaalivahti Juuso Riksmanin kauden ilmoitettiin olevan ohi. Maalivahti on siis mitä todennäköisimmin IFK:lla hakusessa.

Totuus on, että IFK:n pitää tällaiset vastustajat hoidella. SaiPa näytti tasonsa viime ottelussa Ilvestä vastaan, ja IFK:n leirissä puolestaan pitäisi jo pikkuhiljaa heräämisen merkkejä tapahtua. Jos IFK tämän ottelun häviää, niin päävalmentaja Petri Matikainen saa olla jo varuillaan työpaikkansa johdosta.

Veikkaussivut | Jukka