Saipa - HPK 25.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Saipan kotivire?

Saipa – HPK, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Saipa saa Kisapuistoon vieraakseen siipirikkoisen HPK:n. Hämeenlinnalaisporukalta lasaretissa ovat hyökkääjät Juuso Honka, Jaakko Turtiainen, Marek Zagrapan, Janne Kolehmainen sekä ex-kultakypärä ja joukkueen maaliruisku Arsi Piispanen. Etenkin kahden viimeksi mainittujen pelaajien poissaolot näkyvät joukkueen maalimäärissä. Hyökkääjäpulaa helpottaakseen joukkue hankki Mestiksestä Ville Hämäläisen ja Jan-Mikael Juutilaisen sekä Ilveksestä vähälle peliajalle jääneen Henri Tuomisen. Surkean alkukauden pelannut HPK on kuitenkin viime aikoina pelannut pirteämmin ja maalivahti Mikko Tolvanen on napannut ykkösmaalivahdin paikan hyvillä esityksillään. Joukkueen vierassaldo on kuitenkin luvattoman heikko 0-2-6.

Ennen kautta liigan pohjalle ennakoitu Saipa on näpäyttänyt epäilijöitä ja pelannut odotuksiin nähden loistavasti. Viime kierroksella joukkue nöyryytti mestari-IFK:n Helsingissä ansaitusti lukemin 4-2. Sputnikit eivät roiku vain yhden ketjun varassa, vaan jokainen kentällinen osaa takoa pisteitä. Viime aikoina liekeissä on ollut etenkin hyökkäystrio Löfman-Koho-Jekimovs; kuudesta viime pelistä tehot 12+12. Joukkueen peli on ollut erityisen pirteää kotikentällä Lappeenrannassa, missä Saipa on viidestä viime pelistä napannut peräti 10 pistettä ja varsinaisella peliajalla taipunut ainoastaaan vahvalle Ässäpakalle. Puolustaja Richard Lintner on vielä tämän ottelun pelikiellossa.

Ennakkoluulottomasti pelaava Saipa on varsinkin kotikentällään vaikea voitettava, sen on saanut kokea mm. Kerhoa vahvemmat Lukko ja Blues. Hämeenlinnalaisporukan vieraspelaaminen sen sijaan on ollut surkeaa, eivätkä hyökkäyspään loukkaantumiset auta asiaa yhtään. Sputnikit eivät anna tuumaakaan periksi ja pisteet jäävät Kisapuistoon numeroin 3-1.

Veikkaussivut | HIFK