SaiPa - KalPa 9.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2011
Jaa tämä...

Kärkijoukkue KalPa vierailulle Lappeenrantaan perjantai-iltana.

SaiPa – KalPa, alle 5,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Kärkijoukkue matkaa perjantaina Lappeenrantaan ja Kisapuistoon, missä vastaan asettuu aina kovasti taisteleva SaiPa.

KalPa on kuronut jo yhdeksän pisteen eron sarjassa toisena olevaan Ässiin. Kuopiolaiset ovat ennen tätä iltaa täsmälleen runkosarjan puolivälissä, eli 30 ottelua on takana. KalPa on ollut Karjala-turnauksen jälkeen vakuuttava, eikä ole kokenut kuin yhden tappion yhdeksässä ottelussa. Joukkueen vire on siis hyvä, eikä loukkaantumisetkaan vaivaa tällä hetkellä kalakukkoja.

SaiPa sitä vastoin on siellä päässä sarjataulukkoa, mitä odotettiin. Joukkue taistelee viimeiseen asti, joka on huomattu jälleen viime aikoina. Viimeiset 12 ottelua SaiPalla ovat kaikki päättyneet maalin erolla suuntaan tai toiseen. Tämä kertoo sen, että SaiPan pelit ovat todella tasaisia, ja osaksi joukkueella on ollut matkassa myös huonoa tuuria.

Joukkueet kohtasivat toissa viikonloppuna kahdesti, ja KalPa otti nihkeät voitot (Kuopiossa 3-2ja. ja Lappeenrannassa 3-2). Tasaista lienee nytkin, sillä Kisapuistossa SaiPa on viime aikoina ollut piristymään päin ja on hankala joukkue kenelle tahansa.

Joukkueiden väliset ottelut ovat kaikki päättyneet tällä kaudella alle 5,5:n maalin. Viime aikoina molemmat joukkueet myös ovat pelanneet tuon rajan alle, ja vahvasti näyttäisi siltä että sama tahti jatkuu. KalPa on pelannut 30 ottelua tällä kaudella, joista 22 on päättynyt alle 5,5:n maalin.

Veikkaussivut | Jukka