SaiPa - Lukko 6.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2011
Jaa tämä...

Pilaako Kettupaidat Lintnerin kotiinpaluun?

SaiPa – Lukko, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Jääkiekon SM-liigan päivän toisessa ottelussa Lappeenrannan SaiPa saa Kisapuistoon vieraaksiin Raumaan Lukon. Kyseessä on SaiPan jo kauden kymmenes ottelu, kun taas Lukko on pelannut kaksi ottelua SaiPaa vähemmän.

SaiPa lähti kauteen todella vaikeista lähtökohdista, mutta silti joukkue on pelannut jopa yllättävän hyvin. Kyllähän se on kuitenkin kaikkien tiedossa, että vaikka Richard Lintner pelaakin SaiPan puolustuksessa, niin ei slovakialainen jaksa loputtomiin noin 30 minuuttia ottelua kohden. Se on jo kohtalaisen vanhalle Lintnerille yksinkertaisesti liikaa, joka tulee näkymään sitten virheinä. Linterin avaus Jyväskylässä olikin heikko, sillä saldona oli -2. SaiPa nousi päätöserässä 4-1 tilanteesta tasapeliin, mutta kyllähän kiitos kuuluu pitkälti JYPin puolustukselle, jota homma ei yhtään kiinnostanut.

Lukko puolestaan Rauli Uraman johdolla lähtee hakemaan ehdottomasti suoraa pudotuspelipaikkaa. Harjoituspelit sujuivat hyvin kaksijakoisesti, mutta kausi on kuitenkin SM-liigassa alkanut mukavasti sillä, joukkue on sarjataulukossa kuudentena. Lukko on onnistunut etenkin puolustuspelissään erinomaisesti, sillä joukkue on päästänyt todella vähän maaleja, vain 14 kappaletta. Lukko ei pelannut tiistaina, joten joukkue on pystynyt mukavasti valmistautumaan tähän tärkeään vierasotteluun Lappeenrannassa, jossa ilman muuta Kettupaidoilla on erinomaiset mahdollisuudet hakea täysi pistepotti, ja pilata Richard Lintnerin kotiinpaluu.


Veikkaussivut | Tuomas