SaiPa - Tappara 2.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2011
Jaa tämä...

Onnistuuko Tappara jatkamaan SaiPan jyrkkää alamäkeä?

SaiPa – Tappara, merkki 2, kerroin 

SaiPa – Tappara ML, merkki 2, kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Unibetilla on tarjolla 0-0 takuu kaikkiin Mestarien liigan otteluihin. Jos ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin, saat panoksesi takaisin!

Jääkiekon SM-liigan päivän toisessa ottelussa Lappeenrannan Kisapuistossa SaiPa saa vieraakseen Tampereen Tapparan. Kyseessä on molemmille joukkueille kauden 19:s. ottelu. SaiPan pitäisi olla kaiken järjen mukaan sarjataulukon viimeisenä, mutta niin vain joukkue on pelannut alkukauden todella hyvin, mutta onhan se kuitenkin heti samaan lauseeseen todettava, että viime aikoina SaiPalla on ollut todella jyrkkä alamäki.SaiPa on voittanut ainoastaan yhden ottelun viidestä edellisestä, ja sekin tuli surkeasti pelannutta HIFK:ta vastaan. Ottelu oli enemmänkin HIFK:n huonoutta, kuin SaiPan hyvyyttä.

Tappara puolestaan vaihtoi vähän aikaa sitten päävalmentajansa, ja voisi sanoa, että kohtalaisella menestyksellä. Tappara voitti paikallisottelussa toiseksi edellisellä kierroksella Ilveksen 2-3 lukemin, vaikka oli ottelua tappiolla 2-0 parhaimmillaan. Tampereen ykkösseura koki lauantaina todella ilkeän 2-3 kotitappion Pelicansille – Tappara johtikin ottelua, mutta niin vain Pelicans nousi takaa ohitse ja voittomaali tulikin vain pari minuuttia ennen loppua. SaiPalla on ollut viime peleissä myöskin karmeita maalinteko-ongelmia, sillä kolmeen edelliseen otteluun SaiPa on viimeistellyt vain kolme osumaa, eikä saanut lauantaina kiekkoa kertaakaan Jokeri -maaliin, vaikka pelattiin Kisapuistossa.

Tappara on ilman muuta SaiPaa laadukkaampi joukkue, ja kyllähän se tosiasia on nyt vihdoin tulossa esille, että ei SaiPan materiaalilla yksinkertaisesti pärjätä tässä liigasssa.

Veikkaussivut | Tuomas