SaiPa - TPS 1.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 30/09/2011
Jaa tämä...

Hakeeko TPS vierasvoiton Lappeenrannasta?

SaiPa – TPS, Merkki 2, kerroin 

Jääkiekon SM-liigan lauantai-illan ottelutarjontaa, ja Lappeenrannassa Saimaan Pallo kohtaa Turun Palloseuran. Tälläkin kaudella tilanne on se, kuten jokainen varmasti tietää, että SaiPa tulee olemaan runkosarjan viimeinen. Joukkueen materiaali ei todellakaan ole meinaan sellainen, että sillä taisteltaisiin pääsystä kahdentoista joukkoon, puhumattakaan mistään playoff-paikasta, eli kympin joukkoon.

TPS:n materiaalilla puolestaan voitaisiin taistella jopa kuuden joukkoon pääsystä, mutta todennäköisesti sijoitus löytyy runkosarjan päätyttyä kuuden ja kymmenen välistä. SaiPa pelasi eilen oman ottelunsa, ja hävisi vieraissa Espoon Bluesille 3-2 lukemin. SaiPa ei todellakaan huonosti pelannut, mutta jälleen kerran nousi esiin yksi asia – maalintekotaidon puuttuminen. Joukkueessa ei ole meinaan juurikaan ollenkaan oikeita hyökkääjiä, jotka tekisivät paljon maaleja. Ne vain puuttuvat, ja ilman niitä SaiPa ei tule saamaan kauden aikana tulosta – oli jäällä sitten vaikka Richard Lintner, eikä sitä edes tiedä varmuudella, saapuuko slovakialainen koskaan Lappeenrantaan. TPS ei puolestaan pelannut eilen, joten joukkue pääsee levänneenä tärkeään vierasotteluun.

Perustasoltaan SaiPa on selkeästi liigan heikoin, joten TPS:llä on erinomaiset mahdollisuudet hakea täysi pistepotti Lappeenrannasta.

Veikkaussivut | Tuomas