Tappara - HIFK 25.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Herättikö SaiPa HIFK:n pelaamaan 110% lasissa?

Tappara – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

HIFK lähtee keräämään itseään nöyryyttävän kotitappion jälkeen SaiPalle. Tämä oli kuitenkin vain alkukauden heikkojen otteiden huipennus. Matikainen piti SaiPa-ottelun jälkeen kovan läksytyksen, joten nyt olisi odoteltava tuloksia. Myös Tappara pettyi heikkoon esitykseen Lauantaina, kun se hävisi 2-0 HPK:lle.

HIFK on eniten Tapparaa edellä hyökkäyspelissä, jossa Tappara on ollut vasta liigan 10. parasta. Molemmilla on tähän peliin lähdettäessä pahoja kokoonpanohuolia. Tapparalta sivussa ovat varmuudella Aleksi Elorinne ja Tuomas Vänttinen. Olli Palola, Pekka Saravo, Antti Erkinjuntti ja Jukka Peltola saattavat olla sivussa. Kuhta Kimmo, Kurvinen Mikko, Melart Ilari, Nyholm Robert, Piiparinen Niko, Rajamäki Erkki, Salmi Juuso ja Silfver Christian, joiden kaikkien pelaaminen on epävarmaa. Siim Liivik lähti lainalle Mestikseen ja tilalle otettiin Iivo Hokkanen. Fernholm ei vielä tässä pelissä HIFK-paitaa päälle pue. Kuitenkin joukkueesta löytyy Mikael Granlund, Ville Peltonen, Janne Pesonen, Eero Somervuori ja Kim Hirschovits, jotka kaikki olisivat Tapparassa ykkösketjussa. Tästä pelistä tappio todellakin alkaisi herättämään puheita. Eipä ole Tapparankaan kausi toistaiseksi mitenkään paremmin onnistunut. Dufva hankittiin päävalmentajaksi, mutta tämäkään ei ole juurikaan suorituksiin vaikuttanut.

SaiPa peli oli varmasti jonkinlainen herätys siihen, ettei mihinkään peliin voi lähteä takki auki. SM-Liigan tasoerot eivät kuitenkaan ole vielä niin suuret. Uskon Matikaisen saaneen pelaajien asenteen kuntoon, joten kakkosta peliin.

Veikkaussivut | misteri