Tappara - HPK 24.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Tappara ja HPK taistelevat Hämeen herruudesta.

Tappara – HPK, Merkki 2, Kerroin 

 

Neljän voiton voittoputkessa kulkeva HPK lähtee punnitsemaan Tapparan vireen Tampereelle. Tapparan ja HPK:n väliset taistot ovat olleet aina tasaisia, edellisen joukkueiden välisen ottelun voitti HPK 2-0 lukemin. HPK oli pelissä selvästi parempi, ja Juha Metsola kannatteli Tapparaa edes jotenkin. Pisteet ovat kummallekin joukkueelle tärkeät, HPK nousisi takaisin viivan ohi kymmenenneksi, Tappara nousisi puolestaan HPK:n ohi.

Tappara on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kaksi, toisen heikosti pelannutta Lukkoa vastaan ja toisen kaikkien yllätykseksi Porista Ässiä vastaan. Edellisessä ottelussa Jokerit kuitenkin palautti Tapparan maanpinnalle, kun se voitti 6-1. Fiilis ei voi olla parhain tuollaisen murskatappion jälkeen, ja saa nähdä, miten ottelun nollaaminen mielestä on onnistunut. Tapparan puolustus etenkin ollut aika-ajoin ongelmissa, myöskään maalivahdit eivät ole olleet joka pelissä parhaimmillaan. Tappara on päästänyt kolmessa ottelussa 12 maalia, joka on synkkä tilasto. Tapparan on parannettava puolustustaan paljon, mikäli meinaa HPK:n voittaa.

HPK on siis neljän ottelun voittoputkessa, mikä on mukava saldo hämeenlinnalaisille kuivemman jakson jälkeen. HPK:n pelaajamateriaali on yksi liigan heikoimmista SaiPan jälkeen, mutta se on silti pystynyt taistelemaan joka ilta pisteistä kovempiakin joukkueita vastaan. Puolustuspeli on tiivistä ja Mikko Tolvanen on tällä hetkellä todella kuuma ja vaikea ohitettava. Loukkaantuneena olleen Arsi Piispasen paalu takaisin on hyökkäykselle todella tärkeä asia, vaikka korvaukset loukkaantuneille ovat hoitaneetkin osansa todella hyvin ja päässyt monta kertaa jopa maalinteonkin makuun. Jos HPK jatkaa yhtä hyvällä taisteluilmeellä kuin aikaisemminkin, on se erittäin paha vastus Tapparalle.

Ottelusta on odotettavissa ilman muuta jännittävää. Joukkueet ovat tasaiset ja HPK:n fanejakin varmasti nähdään Hakametsän illassa. Puolustus- ja maalivahtipeli ovat suuressa roolissa tässä ottelussa, samoin ottelun alkuminuutit. Tulosveikkaus 2-4.

Veikkaussivut | NikoH