Tappara - Jokerit 10.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2012
Jaa tämä...

Jokerit tiistaina vierailulle Hakametsään.

Tappara – Jokerit, Merkki 2, Kerroin

Expekt – Voit tehdä vedon ilman riskiä

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet

Siirry Expektin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa. Kovaa kamppailua pudotuspelien kotiedusta käyvä Jokerit matkustaa Tampereelle Tapparan vieraaksi.

Tappara on kärsinyt jo pitkään loukkaantumisista, ja uusia pelaajia putoaa kokoonpanosta ottelusta toiseen. Edellisessä ottelussa joukkue sai jälleen jobinpostia kun muutenkin heiveröinen puolustuspää koki uuden loukkaantumisen, kun Brett Skinner jätti leikin kesken. Puolustuksesta on ennestään sivussa Joonas Liimatainen, Juha Leimu, Tommi Kovanen ja Jussi Halme. Hyökkäyksestä uupuu puolestaan Tuomas Vänttinen, Jukka Peltola, sekä mahdollisesti vielä huilaava Alexander Barkov jr.

Jokereilla on myös kokoonpanon suhteen omat murheensa, mutta loukkaantumisia ei ole kuin muutama kappale. Riku Hahl on varmuudella sivussa, kuten myös koko kauden sivussa ollut Semir Ben-Amor ja kolmosmaalivahti Frans Tuohimaa. Teemu Pulkkinen huilannee vielä tässä ottelussa. Tämän suurempia huolia ei Jokereiden poissaololistalla ole. Toki nuorten MM-kisoissa olivat Pulkkisen lisäksi myös John Klingberg, Miro Hovinen, Alexander Ruuttu ja Markus Hännikäinen, mutta näistä kukaan ei mahdu ykköskokoonpanoon.

Tapparalla uupuu kokoonpanosta viisi puolustajaa, joka ei voi olla näkymättä kaukalossa. Vaikka Jokerit on kolmen ottelun tappioputkessa, niin peliesitykset ovat olleet mallikkaita, huono viimeistely on kuitenkin maksanut pisteitä. Tapparan kokoonpanohuolet huomioon ottaen, on materiaaliltaan huomattavasti parempi Jokerit pelin arvoinen 1,90 kertoimella.

Veikkaussivut | Jukka