Tappara - JYP 21.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Näyttääkö JYP ex-valmentajalleen todellisen iskukykynsä?

Tappara – JYP, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 €bonuksen uusille asiakkailleen!

 SM-liigan pitkäveto vihjeet. Tappara tuntui jo saaneen pelinsä kuntoon, mutta viimeisimmät ottelut eivät ole vakuuttaneet. Tappiot melko heikoille Bluesille ja TPS:ssälle. Molemmat joukkueet olivat lievässä kriisissä ja molemmilla onkin valmentaja jo vaihtunut. JYP:istä kauden alussa lähtenyt Risto Dufva kohtaa nyt ex-seuransa, jota luotsaa hänen ex-apuvalmentajansa Jyrki Aho. Dufva palautti työnteon Tapparaan, mutta ratkaisijoiden puute on kova. Nyt etenkin, kun joukkueen ykköspakki ja kultakypärä lähti Venäjälle. Ei joukkue voi menestyä, jos ykkössentterinä on ex-maalikuningas Jussi Makkosta, joka on nykypäivänä laiska ja haluttoman näköinen. Nieminen on ollut heikko, mutta alkaa pikkuhiljaa petraamaan.

JYP:iltä löytyy silti rutkasti parempi maalivahtikaksikko Myllykoski-Helenius. Molemmat kävivät sarjajumboina, vaikka sitä nykypäivän JYPistä on vaikea uskoa. JYP:illä seitsemästä pelistä viisi voittoa ja yksi voitto- ja häviö varsinaisen peliajan jälkeen. JYP on liigan kuntopuntarin toisena, Tappara kahdeksantena. Materiaalissa JYP on rutkasti edellä. Vielä kun alkukauden alisuorittajat (mm. Hytönen, Perrin) alkavat pikkuhiljaa parantaa otteitaan. Tapparan puolustus heikkeni paljon Mäntylän jälkeen. Se on ollut liigan 12. parasta, joten parannettavaa riittää. JYP varmasti haluaa näyttöö Dufvalle mistä heikot peliesitykset alkukaudella johtuivat. Aho on saanut palautettua rentoutta JYPin pelaamiseen. JYP on tällä hetkellä kova, uskon Tapparan kaatuvan helposti.

Veikkaussivut | misteri