Tappara - KalPa 16.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka käy KalPan kun tähtivahti siirtyi Venäjälle?

Tappara – KalPa, Merkki 1X, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Keskiviikkona Kuopion ylpeys KalPa matkaa Tampereelle Hakametsään Tapparan vieraaksi.

Tappara on päävalmentajansa Risto Dufvan ruorissa esiintynyt hyvin kotiotteluissaan, joten liigassa toisella sijalla majaileva KalPa ei varmasti helpolla tule pääsemään keskiviikkona. Tapparan loukkaantumissuma alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, sillä loukkaantumisen vuoksi sivussa on enää varmuudella ainoastaan puolustaja Aleksi Elorinne. Ennen maajoukkuetaukoa joukkue kärsi lukuisista poissaoloista, joten kokoonpanon suhteen joukkue pääsee otteluun hyvästä lähtökohdasta.

KalPa puolestaan on hivenen muuttunut. Joukkueen ylivoimaisesti tärkein yksittäinen pelaaja, maalivahti Ari Ahonen siirtyi tauon aikana Venäjälle, joka herättää isoja kysymysmerkkejä kuopiolaisten maalin suulle. Tapparaa vastaan maalissa torjuu Juha Toivonen, joka ei Ahosen saappaita täytä. Tänään joukkueelta on myös sivussa Matti Kuparinen, joka on joukkueensa paras pistemies.

Näistä lähtökohdista Tappara on ilman muuta pelin arvoinen, varsinkin kun ottelu pelataan Hakametsässä.

Veikkaussivut | Jukka