Tappara - Lukko 4.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2011
Jaa tämä...

Nostaako Lukko osakkeitaan tasaisessa keskikastissa?

Tappara – Lukko, Merkki 2, Kerroin 

Bet24 on hyvä vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa lähes viikoittain pieniä promootioita vedonlyöjille sähköpostin kautta. Ne ovat yleensä riskittömiä vetoja, ilmaisia kasinokierroksia tai vastaavia. Uusille asiakkaille Bet24 tarjoaa 35 € bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

Tappara aloittanut kautensa heikosti, mutta Risto Dufva on saanut ryhmään hieman ryhtiä. Silti joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla 10.-11. Tappara on parin hyvän esityksen jälkeen vajonnut taantumaan. Kokoonpanohuolet kiusaavat myös Dufvan Tapparaa, Elorinne, Erkinjuntti, Platil, Tenute ja Vänttinen ovat sivussa lähes varmasti. Saravo ja Leimu harjoittelevat jo normaalisti, pelaaminen on todennäköistä, mutta 100% kunnossa miehet eivät vielä ole.

Lukolla huolet eivät ole kovin pahat, vaikka sivussa onkin ykköstykki Perttu Lindgren. Muita poissaolioita ovat puoustaja Mikko Kuukka sekä hyökkääjät Lauri Tukonen ja Samuli Kivimäki. Materiaalissa Lukko on edellä, sillä Tapparalta uupuvat edelleen ratkaisijat. Toki kaikki saavat nyt omat paikkansa, joten pisteitä tekee moni, mutta pitkälle sillä ei päästä. Lukolla maalivahtitilanne on hyvässä kuosissa, sillä Noronen on pelannut hyvin, vaikka kakkospussari heikko onkin.

Tapparala tilanne on eri. Nieminen on edelleen sama vanha epävarma koppari, eikä kakkosmaalivahtina oleva Juha Metsola ole häävimmin esiintynyt. Tapparalla kolmanneksi eniten päästettyjä ja neljänneksi vähiten tehtyjä. Lukolla tilanne on hieman parempi, kiitos ulkomaalaispelaajien tehojen. Lukolla viidenneksi vähiten tehtyjä ja seitsemänneksi eniten päästettyjä. Molemmille pisteet kelpaisivat, sillä joukkueiden välille on muodostunut viiden pisteen ero. Lukko voitolla nostaisi osakkeitaan keskikastissa, taasen Tappara voitolla kaventaisi eroa säälipleijari-sijoile.

Lukolla on ihan hyvät mahdollisuudet palata voittonkantaan Tampereella.

Veikkaussivut | misteri