Tappara - SaiPa 1.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2011
Jaa tämä...

Pystyykö Tappara ottamaan piste-eroa liigajumboon?

Tappara – SaiPa, merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi.

 

Jääkiekon SM-liigan illan huipputärkeässä kamppailussa Tapparan sekä SaiPan välillä panokset ovat todella hurjat. Tappara on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdentenatoista kahdeksan pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta jääneenä. Kun taas Lappeenrannan SaiPa, vaikka voittikin viime kierroksella Porissa Ässät 1-2 numeroin, on silti edelleen taulukon alimmaisena. SaiPalla on matkaa toiseksi viimeisenä olevaan Tampereen Ilvekseen vain yksi piste, ja puolestaan Tapparaan neljä pistettä, joten panokset ovat todella suuret. Tapparalle jääminen ulos pudotuspeleistä olisi todella kova takaisku, sillä Tapparalla on ilman muuta SaiPaa laadukkaampi joukkue ja toisekseen penkin takana valmentajan takkia yllään pitää Risto Dufva. Dufva tietää miten joukkue kuin joukkue viedään menestykseen asti kevään viimeisissä otteluissa.

Tappara on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain kaksi. Viime kierroksella Tappara hävisi kotonaan Turun Palloseuralle 2-5 numeroin. Tappara ei missään tapauksessa pelannut huonosti, kuten joukkueen valmennuskin pelin jälkeen totesi, mutta kotijoukkueen kannalta harmittavasti mitä pidemmälle ottelua pelattiin, sitä enemmän esiin nousi TPS:n laajempi pelaajamateriaali verrattuna oranssisinisten vastaavaan. Tapparan onkin nyt saatava puolustus takaisin kuntoon, sillä kahdessa edellisessä ottelussa joukkueelle ollaan tehty kymmenen osumaa, joka on tietenkin aivan liikaa.

SaiPa haki tiistaina yllätysvoiton Ässistä. Porin jäähallin valotaululla 60 minuutin jälkeen maalisarakkeessa kotijoukkueen osalta oli säälittävä numero yksi. Jos SaiPan tasoista joukkuetta vastaan tehdään yksi maali kotona, niin ei tarvitse miettiä, miksi ihmeessä ei voitettu. SaiPan materiaali on oikeastaan lähes Mestis -tasoa, mutta silti SaiPa on pelannut ajoittain erinomaisesti, saa paljon laukauksia aikaan, eikä maalivahtipelissäkään ole nyt ollut mitään suurta valittamista. Richard Ullberg on oikeastaan torjunut hyvin, ei siinä mitään. SaiPan kannalta voitosta oli vaikea ottaa kaikkea iloa irti, sillä samaan aikaan Helsingissä SaiPan pahin vastustaja, Tampereen Ilves onnistui hakemaan helpon vierasvoiton Jesse Niinimäen sekä Ville Koistisen johdolla.

Tappara on ilman muuta vierailijoita laadukkaampi joukkue, lisäksi Tapparalla on ottelussa kotietu. SaiPan kokoonpanosta todennäköisesti löytyy myös Anssi Löfman, joka pystyi pelaamaan vaivoista huolimatta myös Porissa. Varmasti tiedossa on tasainen kamppailu, mutta Tappara on tästä kaksikosta kuitenkin parempi ryhmä ja kotonaan selvähkö suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas