Tappara - TPS 29.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Molemmilla joukkueilla ollut pakistohuolia viime otteluissa.

Tappara – TPSYli 5,5 maalia, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Tampereella Hakametsässä vastaan asettuvat Tappara ja Turusta vierailulle saapuva paikallinen Palloseura.

Molemmat joukkueet ovat rimpuilleet tasaisessa sarjassa yllättävänkin hyvin, vaikkei kumpikaan joukkue kuulu todellakaan SM-liigan kärkiseuroihin. Tappara on sijalla 12. ja TPS puolestaan sijalla 9. Kumpainenkin on sen suhteen kuitenkin lähestulkoon siellä missä pitääkin.

Viime otteluissa joukkueiden esitykset ovat heilahdelleet otteluista toiseen. Tapparan peleissä on myös alkanut maaleja syntymään, huolimatta siitä että koutsina toimii Risto Dufva. Syykin lienee osittain tiedossa, sillä kirvesrintojen pakistossa on ollut viime aikoina loukkaantumisia. Edellisistä otteluista ovat olleet poissa puolustajat Kalle Kaijomaa, Aleksi Elorinne ja Joonas Liimatainen. Viime ottelussa myös puolustajat Juha Leimu ja Tommi Kovanen ottivat ”osumaa” eikä heidän pelaamisensa vielä ole aivan 100% varmaa.

Jos on poissaoloja Tapparalla peräpäässä, niin sama tilanne on myös tiistaisella vierasjoukkueella. Edellisistä otteluista TPS:lta on puuttunut Joni Tuominen, Miika Huczkowski, Rasmus Ristolainen ja Timo Seppänen, kaikki niinikään puolustajia. Myös hyökkäyksestä olivat Hämeenlinnassa sivussa Jakub Cerny ja Ryan Stone.

Molemmilla joukkueilla on siis ollut viime aikoina loukkaantumisia, varsinkin puolustuspäässä. Uskoisin että maaleja tullaan tästä syystä Tampereella näkemään.

Veikkaussivut | Jukka