TPS - Blues 25.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Palaako Blues voittokantaan?

TPS – Blues, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Eilen kotonaan Lukolle voittomaalikilpailussa hävinnyt Blues lähtee samantien matkaamaan Turkuun, jossa vastaan asettuu kotijoukkue Turun Palloseura. Maalikinkereissä kyllä huomasi, että miksi Koivisto on ollut Bluesille elintärkeä pelaaja. Petri Koivisto on toistaiseksi sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi, joten miehen paluusta jäille ei ole vielä ilmoitettu.

Mika Hannulan ja Dale Clarken kaltaisten vahvistusten avulla se kuitenkin pystyy lähtemään maalintekokinkereihin mukaan. Koivisto on luultavasti edelleen sivussa, joten maalissa pelaa joko Sportista otettu Jonathan Iilahti tai Torstaisen ottelun pelannut Lars Volden. Blues oli kovassa vireessä, mutta se on jo hieman laantunut, sillä joukkueella on kolmesta pelistä kasassa yksi piste. Bluesin tehokaksikko oli Torstaina Clarke-Huhtala, jotka pistivät kolme pinnaa mieheen. Clarke pelasi huikeat minuutit, sillä mies oli kentällä 29.35min.Sivussa pelistä lienevät Petri Koivisto, Matti Järvinen, Petri Lammassaari, Ari Vallin ja Mikael Kurki.

Turun Palloseuralla on ollut ongelmia ympäri kauden. Mika Mäkiaho lähti Mestikseen, Garret Raboin vaihtoi maisemaa ja ykkösmaalivahti Marek Schwarz on ollut täysi floppi. Ainoina valonpilkkuina ovat olleet Rasmus Ristolaisen alkukauden suoritukset, sekä Tsekkien pistevireen löytyminen, sillä kaksikko Plihal-Birner ovat tällä hetkellä kovassa vireessä. Siihen mukaan vielä kultakypärä Ville Vahalahti ja Marko Anttila. Myös Tsekki-pakki Tomas Mojzis on ollut hyvä, mutta siihen ne onnistujat sitten jäävätkin.

Turkulaisilla on sentään yksi pörssikärki. Kyseenalaisen kunnian saa Ryan Stone, jolta löytyy eniten jäähyminuutteja koko SM-Liigassa. Sivussa Palloseuralta ovat Ryan Stone, Miika Huczkowski ja Timo Seppänen. Turkulaisilla ei ole kotona kulkenut ei sitten yhtään. Tiistaina HK Areenalla vieraila KalPa, joka nappasi pisteet 0-5 voitolla.

Veikkaussivut | misteri