TPS - HPK 4.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2011
Jaa tämä...

Syttyykö TPS taisteluun?

TPS – HPK, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamaan NordicBet sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 100 € ensitalletus bonuksen!

Häntäpään joukkueet taistelevat pisteistä HK Areenalla. HPK aloittanut kauden heikosti, mikä oli kuitenkin odoteltavissa sellaisten menetyksien jälkeen, joita HPK koki. Puolustuspäästä HPK:lta löytyy varmuutta ja ratkaisuvoimaa, mutta Lassilan, Puustisen ja Männikön kaltaisten lähtijöiden jälkeen muut osa-alueet ovat kärsineet. Maalivahtipeli on ollut suurin HPK:n akhilleen kantapää. Jokereista napattu Mika Järvinen on ollut täysi floppi, eikä Mikko Tolvasesta ole SM-Liigatasolle, vielä. Kerho on sarjajumbo, mutta se kuitenkin avasi kautensa voitolla, joka tuli juuri tämäniltaista vastustajaa TPS:ssää vastaan. HPK ollut aivan surkea vieraissa häviten kaikki kolme maalierolla 2-15.

Tosin vastapainoksi TPS on hävinnyt kaikki kolme kotipeliään maalierolla 3-12. Myös TPS:ssän maalivahtipeli on ollut umpisurkeaa. Maalissa pelaava Marek Schwarz omaa jopa HPK:n kaksikkoa(kin) heikomman torjuntaprosentin. Pekka Virta sentään myöntää faktat kommenteissaan ”- Meillä ei ole neljää kentällistä pelaajia, jotka voittavassa kärkijoukkueessa pystyvät pelaamaan.”. Marek Schwarz pelasi ensimmäisen hyvän pelinsä SaiPaa vastaan. Sille ei kuitenkaan voida paljoa arvoa antaa, sillä SaiPalta ei löydy yhtäkään laadukkaan vedon omaavaa hyökkääjää. Turkulaisillakin vain yksi varsinaisen peliajan voitto alla, ja se tuli Ilveksestä, joten joukkueet ovat tasapisteissä. Tasainen ottelu tiedossa, jossa HPK:lla on ihan hyvät mahdollisuudet viedä pisteet Hämeenlinnaan.

Veikkaussivut | misteri