TPS - Jokerit 14.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jokerit ärsytettynä Turkuun avaustappion jälkeen.

TPS – Jokerit, Merkki 2, Kerroin 

Jääkiekon SM-liigan veikkausvihjeet. Vierasjoukkue Jokerit koki ensimmäisen tappionsa varsinaisella peliajalla keskiviikkona paikallisottelussa hallitsevalle suomen mestari Helsingin IFK:lle. Joukkue oli tosin ottelussa niskan päällä mutta IFK:n maalivahti Juuso Riksman oli vierailijoiden voiton takuumies keskiviikkona. Jokerit on tuon tappion jäljiltä palautettu voittoputken jälkeen sinne kuuluisalle ”maan pinnalle”, joten TPS saa kotikaukalossaan vastaansa todella vaikeasti voitettavan narripakan.

Kotijoukkue TPS:n kausi on ollut synkkä. Pekka Virta ei ole saanut pakettiaan toimimaan oikeastaan koko kautena, vaikka viime viikolla ajoittain näkyi tunnelin päässä valoa. Parista voitosta huolimatta joukkue on ollut pelillisesti ajoittain umpisurkea. Nyt joukkue joutuu lähes mahdottoman haasteen eteen, sillä vastaan luistelee koko alkukauden pelillisesti parasta kiekko liigassa pelaava joukkue, siitä ei tarvitse kiistellä.

Ottelun voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyksiä, vaikka aika tylyltä tuomiolta se ennen ottelua kuulostaakin. Jokerit on vain tällä hetkellä niin paljon parempi, että melkoinen ilta pitää Turussa tulla jos TPS pystyy helsinkiläisvieraansa kukistamaan.

Veikkaussivut | ED89