TPS - Kärpät 5.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2012
Jaa tämä...

Vahvassa vireessä liitävä Kärpät vierailulle Turkuun.

TPS – Kärpät, Merkki 2, Kerroin

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa, vahvasti joulutaon jälkeen pelannut Kärpät matkustaa torstai-illaksi Turkuun, jossa se vastaansa paikallisen Palloseuran.

Kärpät on voittanut tauon jälkeen kaikki kolme otteluaan ja joukkueen itseluottamus on varmasti nousussa. Kärpät on pelannut mallikkaasti ja Hannu Aravirran miehistön voisi olettaa jatkavan samanlaisia otteita, vaikkakin Miikka Salomäki ja Joonas Donskoi ovat vielä nuorten MM-kisoissa. Myös ykkösmaalivahti Ville Hostikka on sivussa, mutta Tomi Karhunen on maalilla tuurannut loistavasti.

TPS on ollut tauon jälkeen vaisu, kolmesta ottelusta ainoastaan kaksi pistettä liigajumbo SaiPalta. TPS ei materiaaliltaan kuulu taistelemaan suorasta pudotuspelipaikasta, joten nähtäväksi jää, pelaako turkulaiset kauden toisen puolikkaan vielä yläkanttiin. Tällä hetkellä näyttää että eivät. TPS tyhjenti ulkomaalaisosastoaan antamalla potkut joulukuussa Jakub Cernylle ja Ryan Stonelle. Poissaolollaan loistavat pitkäaikaispotilaat Miika Huczkowski, Joni Tuominen ja Janne Hauhtonen. Nuorten MM-kisoissa on puolustaja Rasmus Ristolainen. Materiaali ei tällä hetkellä riitä kovampia joukkueita vastaan.

TPS on ollut Kärpille tällä kaudella sopiva vastus, sillä oululaiset ovat voittaneet kauden molemmat kohtaamiset (5-2 & 5-0). Ei kahta ilman kolmatta?

Veikkaussivut | Jukka