TPS - Kärpät 1.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2011
Jaa tämä...

Kärpät matkustaa mittaamaan TPS:ssän pelivirettä.

TPS – Kärpät, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €! Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat bonuksen tilillesi.

 

Turkulaiset ovat löytämässä peliään ja onkin tasapisteissä tämäniltaisen vastustajansa Oulun Kärppien kanssa. Turkulaisilta suurimmat onnistujat ovat olleet Tsekit Tomas Plihal ja Michal Birner. Birner seitsemässä pelissä 3+4 ja Plihal 5+5. Ulkomaalaishankinta Mario Scalzokin on pikkuhiljaa alkanut sopeutua SM-Liigan menoon ja mies parantaakin peli peliltä, viimeisestä seitsemästä pelistä saldona 1+2. Nyt TPS pääsee vielä kotonaan haastamaan Kärpät. Maalivahdit ovat olleet molemmilla ongelma. Schwarz ailahtelee, eikä kakkosmaalivahti Aleksis Ahlqvist ole saanut pariin peliin juuri mitään kiinni. Kuudesta viime ottelusta Tepsillä on neljä voittoa, yksi häviö ja yksi häviö varsinaisen peliajan jälkeen. Noista peleistä tuo ainoa häviö oli todellinen farssi, kun KalPa haki Turusta pisteet 0-5.

Kärpäillä maalivahti-ongelma on myöskin ollut näkyvässä roolissa. Ville Hostikkaa horjutettiin Lukkoa vastaan oikein urakalla. Hostikka torjui ottelussa vain 13, mutta päästi kolme maalia, joiden ansiosta Lukko piti pisteet Raumalla lukemin 3-2. Kärpillä on kuitenkin melko hyvä tilanne, sillä kaksikko Viuhkola-Haataja ovat alkaneet löytää toisensa. Tämä tietää yleensä tuhoisaa jälkeä, mutta vieläkään kaksikko ei ole tehoilemaan paljoa päässyt, vaan tehoja ovat sitten iskeeneet kolmosketju Koskenkorva-Kemppainen-Junttila, sekä joukkueen ykköspakit Mikkola-Eklund, jotka molemmat ovat iskeneet 5 pinnaa seitsemään peliin.

Turkulaiset ovat kuitenkin todella paha vastus, etenkin jos Schwarz onnistuu maalilla. Kärpät olivat alkukaudella kotonaan kovempia 5-2 numeroin. Kotietu näissä peleissä on suuri, sillä matkaa Oulusta Turkuun n. 600km. Kärpät ilman loukaantumisia. Palloseuralta loukaantuneina ovat Joni Tuominen, Ryan Stone ja Rasmus Ristolainen.

Veikkaussivut | misteri