TPS - Lukko 29.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Vajaamiehinen TPS saa vieraita Raumalta.

TPS – Lukko, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Jääkiekon SM-liigaa. Kotijoukkue TPS pelasi eilen Jyväskylässä ja otti siellä pataan kotijoukkue JYPiltä lukemin 0-2. Joukkueen hahmo ottelussa oli tshekkivahti Marek Schwarz joka torjui ottelussa 39 kertaa ja päästi ainoastaan yhden maalin selkänsä taakse. Toisen maalinsa siis JYP teki tyhjiin. Turkulaiset lähtivät otteluun selkeänä altavastaajana sillä joukkueella oli Jyväskylässä lukuisia poissaoloja ja kaksi pelaajaa teki ottelussa liigadebyytin, puolustaja Mikko Lehtonen ja hyökkääjä Joni Seinelä. Puolustajien keski-ikä oli reilun kahdenkymmenen joka omalta osaltaan kertoi joukkueen iskukyvystä. Jos joukkue jatkaa samalla materiaalilla kuin eilen niin voi olla pienoisia vaikeuksia, muistetaan nyt päälle vielä bussimatka Jykylästä. TPS:lta olivat sivussa siis puolustajista Mario Scalzo, Joni Tuominen sekä Miika Huczkowski. Varsinkin Tuomisen ja Scalzon puuttuminen näkyi ennenkaikkea hyökkäyksiinlähdöissä jotka olivat kuin hidastetusta filmistä. Hyökkäyksestä puolestaan uupuivat Tapio Laakso, Timo Salo, Toni Mäkiaho ja Tuomas Suominen. Pahalta näyttää jos samanlainen meininki jatkuu, varmaa on ainakin se että Marek Schwarz avaa tänään luukkua Aleksis Ahlqvist on tänään TPS:n maalilla.

Lukko voitti eilen ”paikallisottelussa” lännen derbyssä Ässät lukemin 4-1. Uusi vahvistus, KHL:sta tullut Björn Melin näytti heti olevansa pelimies ja saalisti tehot 0+2. Voitto allaaan Lukko matkaa paremmista asetelmista Turkuun kuin itse kotijoukkue. Lukolta varmuudella sivussa Lauri Tukonen sekä pitkäaikaispotilaat Mikko Kuukka ja Samuli Kivimäki. Yksi tärkeimmistä hyökkääjistä, Perttu Lindgren on puolestaan tekemässä paluuta kokoonpanoon mutta hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa.

Lukko lähtee otteluun selkeästi paremmista asetelmista mitä kertoimet osoittavat ja on ilman muuta pelin arvoinen.

Veikkaussivut | Jukka