JYP - Jokerit 4.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/04/2012
Jaa tämä...

Jokerit avaa välieräsarjan Jyväskylässä.

JYP – Jokerit, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jääkiekon SM-liigaa, 1. välierä. Molemmat joukkueet, niin JYP kuin Jokerit raivasivat tiensä välieriin suoraan voitoin 4-0 puolivälierävastustajistaan. JYP kaatoi Ässät, kun taas tämäniltainen vierailija pudotti jatkosta paikalliskilpailija IFK:n.

Jokerit pelasi IFK:ta vastaan todella kurinalaista puolustuspeliä ja iski todella tehokkaasti vastaan, ja hyökkäsi silloin kuin piti. Tämän vielä kruunasi loistavasti pelannut maalivahti Eero Kilpeläinen, niin voidaan todeta että tuon sarjan perusteella Jokerit teki itsestään mestarisuosikin. IFK:n pudottaminen tuo varmasti myös todellisen lisäruiskeen, joka voi kantaa päätyyn asti.

JYP hoiteli sekin Ässät suoraan neljässä ottelussa, muttei JYP kuitenkaan aivan noin suvereeni ollut. JYP koki kovan kolauksen kun ykköspuolustaja Sami Vatanen on loppukauden sivussa. Tämä ei voi olla vaikuttamatta JYPin otteisiin, Vatanen on tärkeä lenkki joukkueen hyökkäys- ja ylivoimapelissä, vaikka puolustaja onkin.

Ottelun alkuasetelma on tasainen, ja vieraskaukalosta huolimatta Jokerit on ehkä jopa hitusen pieni suosikki illan otteluun. Kertoimet ovat siis päälaellaan, joten Jokerit kupongille.

Veikkaussivut