Suomi - Slovenia 12.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2011
Jaa tämä...

Koripallon EM-kilpailujen jatkolohkojen päätöskierros.

Suomi – Slovenia, Merkki 1, Kerroin 

Suomelle tilanne on nyt sellainen, että voitolla joukkue tekee unelmasta totta. Suomi on pelannut hienot kisat ja vain voitolla kisat jatkuisivat. Puolvälierissä vastaan tulisi toisen lohkon voittaja, mutta se ei tällä hetkellä voi painaa mielessä, koska ensin pitäisi kaataa Slovenia.

Perustasoltaan tietenkin Slovenia on laadukkaampi, mutta tasoero ei ole millään tavalla suuri. Lisäksi Slovenia on kahdessa viime pelissä ollut aivan ulkona. Selkeät tappiot niin Venäjälle, kuin myös Makedoniallekin. Slovenia on voittanut neljästä edellisestä ottelusta muutenkin vain yhden! Tällä hetkellä Slovenia onkin jatkolohkossa neljäntenä samoissa pisteissä Suomen kanssa.

Suomi kaatoi Georgian edellisessä pelissä. He hoitivat pakkovoitto -tilanteen lopulta jopa todella helposti. Suomen peli sujui hienosti, eikä Georgialla ollut lopulta yhtään mitään mahdollisuuksia. Suomen joukkuepeli oli niin onnistunutta, että Sloveniaa vastaan samanlaisella esityksellä sinivalkoisilla tulee oikeasti olemaan hyvät mahdollisuudet.

Veikkaussivut | Tuomas