FC Barcelona - FC Porto 26.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 26/08/2011
Jaa tämä...

Nähdäänkö Super Cupin finaalissa maalijuhlat?

FC Barcelona – FC Porto, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

FC Barcelona – FC Porto, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Super CUPin finaalissa Monacossa, yhteen iskevät viime kauden Mestareiden Liigan mestaruuden voittanut Barcelona, sekä hieman yllättäen Eurooppa Liigan voiton vienyt FC Porto. Kyseessä on siis jokavuotinen tapahtuma, joka järjestetään yleensä nimenomaan juuri Monacon urheilustadionilla.

Espanjan pääsarja ei ole vieläkään alkanut, kun taas Porton oma kausi Portugalin liigassa on jo alkanut kahden ottelun verran. Porto on näistä kahdesta ottelusta voittanut molemmat. Ensin kaatui vieraissa Vitoria Guimaraes niukasti 0-1 lukemin, ja toisessa ottelussa Gil Vicente helposti 3-1 numeroin. Porto tunnettiin etenkin viime kaudella erittäin hyökkäävänä joukkueena. Nyt tilannetta muuttaa huomattavasti se, että joukkueen suurin tähti, hyökkäyspään Falcao siirtyi muualle. Siltikin tottakai ”vierasjoukkueen” ryhmästä löytyy paljon hyökkäysvoimaa Guarinin, sekä Hulkin johdolla.

Barcelona on maailman paras seurajoukkue. Sen osoitti viime vuoden mestaruudet niin La Ligassa, kuin Mestareidenkin Liigassa. Barcelona on toki perustasoltaan Portoa laadukkaampi, mutta todellakaan tasoero ei ole valtava. Barcelonan kausi ei ole alkanut, joten pelituntuma ei todellakaan voi olla yhtä hyvä, kuin portugalilaispoppoolla. Ei se muutenkaan todellakaan olisi ensimmäinen kerta, jos Monacon illassa nähtäisiin useampikin maali. Nimittäin tuskinpa tästä ainakaan mitään maalitonta tasapeliä lähdetään hakemaan, vaan kyllä varmasti Portokin haluaa hyökätä.

Veikkaussivut | Tuomas